Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dramaturgia oleos

Staruchy z solarium..

Polecane posty

Gość Dramaturgia oleos

Czy kobiety nie widzą jakie są po solarium?Topic jest o tych co mają pomarańczowe twarze i wogóle są popmarańczowe a przy tym mają krukoczarne włosy..bądż zajebisty jasno siwy bląd..jeżdże z taką własnie laską do szkoły..wygląda na 35 solara taka że polituj sie Boże..wygląda to okropnie..wogóle coraz częściej sie z tym spotykam no nie macie lustra w domu? zmarszczki widać okrutnie..a potem sie dziwicie że ktoś was obgaduje..podobnie jest z tymi tipsami..rany no jak można mieć tak długie obleśne szpony? zaraz po tym wiem że owa paniusia nic nie robi w domu bo jak nawet można np. dupe sobie podetrzeć lub np.umyć gary albo wogóle coś wziąść do ręki???

Gość do tempej
Blond, w ogóle-tak sie pisze, niudouczona dziewucho!

Gość ipoepo
Tak się skałda, że tipsy nie utrudniają prac domowych, wręcz przeciwnie, są o niebo trwalsze od naturalnych długich paznokci, wolę więc sztuczne tipsy niż własne zrypane od mycia garów..... Co do solarki i jej nadużywania to już inna sprawa....ale jak ktoś chce mieć skórę aligatora to prosze bardzo....jego sprawa.

Jakas zazdrosnica i tyle.Oczywiscie nie neguje tych dziewczyn.ale tez mnie przeraza ich widok!Cale pomaranczowe,i do tego te tipsy.Po co robic takie szpony??Nie wystarczy zrobic sobie takie fajne krociutkie??Ja tez chodze na solarium raz na dwa tygodnie ale opalam sie z umiarem.

Gość BLOND jak BLOND
ale: W OGÓLE, a nie "wogóle" WZIĄĆ, a nie "wziąść"... o reszcie nie wspomnę, bo to pewnie literówki, a składnia to już zupełnie inna bajka, bo widać, że autorka pisała ten tekst pod wpływem emocji. Muszę się jednak zgodzić z autorką topiku, bo osoby, ktore opisała rzeczywiście nie wyglądają ani dobrze ani ładnie:O