Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda11111111111111

Imię Nikola

Polecane posty

Gość jestes taka jak inne
autorko topiku, mi sie podoba Nikola, czy jak wolisz Nicole, twój wybór, ale badź konsekwentna, niepodoba ci sie gdy ktoś krytykuje imię Nikola, więc sama nie krytykuj innych imion, poprostu broń swojego zdania, ale nieobrażając innych pisząc "jak bym miała mieć na imie Kasia to bym się załamała:/" " Ania, Asia albi Kasia:/ te imiona są tak oklepane i beznadziejne ze się w głowie nie mieści" itp, nie dziw sie potem że właścieciele w/w imion odpisują tak jak odpisują :(

Gość martuuusia
a ja uwazam ze bardzo ladne imie wybralas :) mam niedlugo bierzmowanie i zastanawiam sie czy to jest imie swiete bo raczej sobie tak wezme :) a jesli nie to wezme maja :) a w przyszlosci mojemu dziecku jesli bedzie to dziewczynka to bedzie Nikola :) i doradzam ci wlasnie taka pisownie :) pozdrawiam :)

Gość Dulce
Nigdy nie nazywaj swojego dziecka Nikola, bo to będzie dla niego tragedia!!!!

Gość a najlepsze jest to ze we
wschodniej europie to imie jest meskie :P

Gość przede wszytskim
nie rob tego swojej corce :o pracowalam przyjmujc wnisoki o "becikowe" i obawiam sie ze w szkole moze byc nikola nr7 :o

Gość przede wszytskim
nikola to tragedia, brajan to tauma. ciekawa jestem jak te matki wytlumacza to swoim dzieciom, gdy dorosną :o

Gość NESTLE is the best
ja wybralam to imie na beirzmowanie i nadal bbbbbbbbbaaaardzo mi sie podoba. chcialabym tak miec na imie ,ale nie mam...mysle,ze najlepij jak bedzie sie je pisalo Nikola,bo to bedzie wkurzajace z akazdym razem jak sie podaje swoje imie w jakims urzedzie czy cos takiego wspominac ze sie pisze pzrez 'c' czy jakkolwiek inaczej. jezeli chcialabys jakies nietypwe imie dla dziecko to wiesz co polecalabym ci wziac ksiazke o swietych i zobaczyc jakie sa ciekawe i rzadkie imiona ,moze znajdziesz jeszcze jakies ktore ci sie spodoba.

Gość Nikolcia
Ja mam na imię nikola i nie mam o to pretensji do swoich rodziców znajomi tez na to normalnie reagują. Z początku tez miałam miec na imię Nicola i tak bym wolała bo to takie mniej spotykane :) ale były problemy w urzedzie :/ Imię jest fantastyczne :))

Gość kasia84231
Nikola to piękne imię i ten kto go obraza to bezguście

Gość XX:)
Dla mnie to ma duże znaczenie Nicola czy Nikola uważam że Nicola jest ładniejsze