Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloooooooooooonaaaaaaaaa

DZIEWCZYNY POMOZCIE !!!!!!!!! WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!! Prosze !!!

Polecane posty

Kochalam sie ostatnio z moim chlopcem i kiedy "wychodzil" zsunela mu sie gumka.Pokochalismy sie jeszcze chwilke,bez zadnego wytrysku.Mialam wtedy dni nieplodne.Czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze ?Po jakim czasie od stosunku test ciazowy moze cos wykazac?Aha dodam ze byl to moj 1 raz.Prosze o pomoc :(

Gość w dni nieplodne i bez
wytrsyku...moge powiedziec jedno: na bank jestes w caizy :D

Gość M_E_G_G_I_E
Test może coś wykazać po 6-7 dniach, ale nie przejmuj się - ryzyko ciąży jest naprawdę bardzo małe w Twoim przypadku (wiem, że łatwo mówić, ale serio).

Czytalam tyle o tym plynie ejakulacyjnym i juz sama nie wiem :/ Do tego strasznie mnie pieka wargi i lechtaczka :/ Zauwazylam tez uplawy ale to chyba przed okresowe bo powinnam dostac go za 4 dni:(

Meggie dziekuje bardzo za odp :) a wiesz moze co z tym pieczeniem i uplawami ?

czy to grzybica.. ?

hmmm nie chce brzmiec jak stara ciotka, ale skoro masz za soba pierwszy raz mam nadzieje, ze rowniez pierwsza wizyte u ginekologa, lekarz powinien Ci powiedziec, ze po pierwszym stosunku, moga zdarzyc sie uplawy, pieczenia. Nie mniej jesli do tego pojawia sie np swedzenie to powinnas isc do lekarza - byc moze chlopak Cie zainfekowal. Na przyszlosc jesli sie kochasz tylko z prezerwatywa, jak sie zsunie raczej nie kontynuuj tego co zaczelas, nie bedziesz zyla w strachu :)

Dziekuje a odp :) Bardzo mi pomoglas,mam nadzieje ze to nie jest grzybica.Jak myslisz ?

hmmm jesli to pojawilo sie teraz - poczekaj na miesiaczke, zwykle na ten czas objawy grzybiczne nie dokuczaja tak bardzo (choc reguly nie ma). Jak nie jestes do konca pewna chlopaka, sprobuj najpierw z mascia clotrimazolum - zlagodzi swedzenie ewentualne (kosztuje ok 3 zl) ale to nie jest oczywiscie rozwiazanie. Nie wiem co Ci radzic, bo do tego dochodzi jeszcze to, ze to byl Twoj pierwszy raz, a to roznie bywa. Kurde jestem confused :) Tak czy inaczej od jakiegos czasu kieruje sie zasada, ze w razie watpliwosci najlepiej sie skonsultowac z lekarzem, mozna sobie wtedy pogadac :)