Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo88

okres podczas brania tabletek!!!

Polecane posty

Gość ivo88

biore od pol roku tabletki novynette i dzis dostalam w trakcie brania ich okres. a powinnam dostac za rowny tydzien bo wtedy dopiero robie przerwe. co to moze oznaczac??? prosze piszcie

Gość ivo88
napiszcie cos

Gość lenka22
moze musisz zmienic tabletki na takie z wyzsza dawka hormoniw bo te sa za slabe? jesli takie cos sie bedzie powtarzalo to byc moze mam racje,ale najlepiej wybrac sie do lekarza

Gość ivo88
wlasnie ide do gina ale dopiero w marcu. a szczerze mowiac to boje sie bo nie wiem co to moze oznaczac!!!:(

Gość lenka22
wiesz co, lepiej sie nie schizowac, powaznie:) zazwyczaj potem wychodzi ze to nic strasznego a my wczesniej trzesiemy sie tak jakby to mial byc rak. glowa do gory :) i mysl pozytywnie

Gość ivo88
dzieki za te slowa:) tylko ciekawe jak to teraz bedzie?? bede chyba normalnie brala tabsy i przerwe tez zrobie normalnie. ciekawe co z tego wyjdzie!!! mam nadzieje ze nie bede miala przez dwa tydodnie okresu!!!

Gość ivo88
czy ktoras tez tak ma???

Gość elcia21
wiesz co, daj znac czy dostaniesz prawodlowy okres. ja mialam tak samo i do tego dostalam jeszcze okres z odstawienia (chociaz to pierwsze to tak zupelnie nie byl okres tylko ciagle plamienia).za tydzien ide z tym do lekarza, wiec jakby co dopiero wtedy bede mogla wiecej napisac

Gość ivo88
no ja dopiero pojde po okresie, jak sie czegos dowiesz to napisz!!! ten prawidlowy okres powinnam dostac pojutrze. no i to moga byc plamienia bo w nocy nie mam tylko w dzien ( a okres mam caly czas, w nocy tez) no i jest o wiele skapiej niz podczas miesiaczki! nie wiem co to moze byc! jak cos to pisz!!! :)

Gość ivo88
wiztyta u ginekologa dopiero w polowie marca:(

Gość lornetka
ivo nie martw się, ja tak miałam, lekarz powiedział ze tabletki są za słabe. zmieniłam i było w porządku

Gość ivo88
dzieki za ta wypowiedz:) tylko na sama mysl o dwutygodniowym okresie to mi sie zle robi... :( bo teraz to juz nie takie slabe to plamienie:( dzis wzialam ostatnia tabletke