Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjgj

tak serio-podyskutujmy kto jest Za ekologami a kto za Augustowianami

Polecane posty

Gość hgjgj

Gość hgjgj
no ja jestem całym sercem za ratowaniem doliny

Gość ekolog.
ja jestem za Rospudą :D

Ja jestem za zdrowym rozsądkiem:) Augustów powinien mieć obwodnicę, jak każde miasto w PL, ale niekoniecznie puszczoną przez rezerwaty i tereny cenne z powodu natury.

Gość yta
Rozumiem mieszkańców Augustowa, chcą mieć wreszcie spokój i bezpiecznie żyć, ale dlaczego tam nie ma dotąd świateł, żeby było można przejść? Jeżeli jest możliwość zbudowania obwodnicy w innym miejscu, to dlaczego tak się upierają. Ludzie, kiedy wy zrozumiecie, że niszcząc przyrodę niszczycie samych siebie! Jakiekolwiek zachwiania w przyrodzie mogą spowodować nieodwracalne szkody nie tylko dla zwiedząt i roślin, ale też dla człowieka.

Gość hgjgj
''od kiedy kwiatek jest wazniejszy ode mnie''-- koronny dowód ręce opadają

Cóż....gdyby 6, 7, 8 lat temu posłuchano ekologów to roboty obwodnicy w wariancie oszczędzającym byłyby już w zaawansowanym stadium i wszyscy byliby zadowoleni. No ale ktoś z okolicy i elity kto wykupił podówczas działeczki w Dolinie i chciał je opchnąć potem z 10-krotnym przebiciem, raczej nie byłby zadowolony....do tego bowiem sprowadza się cała sprawa. Tak naprawdę burmistrz i reszta hołoty trzymającej władzę ma Augustów i jego mieszkańców w dupie. \"Problemem naszego świata nie jest to że mamy tak wielu nagich cesarzy, lecz to że nie ma komu powiedzieć tego na głos\".

Niech zbuduja obwodnice ale nie tam gdzie teraz!

Gość agnieszka___________
rozwiazanie jest chyba proste, ograniczyc predkosc do 20 na h , a wzdluz drogi poprowadzic barierki, tam zas gdzie sa pasy, zrobic swiatla i po sprawei

Gość agnieszka___________
nez budowania obwodnicy mozna sie obejsc, tymbvarziej przez sam srodek tego,co chronione,