Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swan Lake

ERVAMATIN POWER

Polecane posty

Gość Swan Lake

CZY KTOŚ STOSOwał? czy daje dobre efekty?

Gość ROMANOW
Co sądzisz o ERVAMATIN POWER

Gość girl123
chcialabym zaczac stosowac ervamatin slyszalam ze jest dobry a niektorzy twierdza ze po nim jest jeszcze gorzej!! czy ktos go stosowal i na 100% moze wydac opinie o nim?

Gość Tomek7788
Witam. .Stosowałem ten szampon i odżywki i pomógł mi zwalczyć wypadanie włosów, łojotok i łupież, a na zakolach pojawiły się małe blond włoski. To nie ściema. Miałem wtedy 26lat. Kupiłem kurację na 6-c m-cy. Po ukończeniu kuracji po pół roku miałem te same objawy. Wypadanie włosów, łojotok ale już nie łupieżu. Do dzisiaj go nie mam, a to już trzy lata. Na zakolach zostały mi te małe blond włoski.Ponowne zastosowanie jak znowu zacząłem używać Ervamatin to efektu już takiego nie było. Co prawda nie wypadały już tak obficie ale też rezultatów nie miałem. Cały zestaw kupiłem za 200zł. w promocji w tamtym czasie. Po nim zaczęłam używać Vichy ampułki i szampon (ładnie pachną) ale też lipa, chyba za mocny bo zaczęły mi wypadać skórki na głowie wraz z włosami (sorki ale nie wiem jak to napisać). Coś jak łupież ale z włosami i zaprzestałem kuracji. Używałem też Porcelin tabletki i też lipa (naciągacz producent bo kapitalnie nic nie zauważyłem). Używałem również ten słynny laser w postaci grzebienia. LIPA. Włosy mi przerzedziło i strasznie są cienkie. Laser tylko powoduje że twoje włosy szybciej rosną ale nie nowe tylko stare a skutek uboczny to że są rzadsze i cienkie. Nie polecam. A i żeby nie było nie jasności. Każdy z tych elementów stosowałem powyżej pół roku z wyjątkiem ampułek Vichy, tylko dwa m-ce bo mi szkodził tak jak wyżej napisałem. Chcę spróbować jeszcze Loxon 5%, są mocniejsze 10% i nawet 15% ale zacznę od najsłabszego %. To już ostatnia próba bo szkoda mojego czasu i pieniędzy. Jak to nie zadziała to zostaje przeszczep włosów na zakolach i zagęszczenie na czubku głowy. Może komuś pomogłem w uzyskaniu odp. Pozdrawiam i powodzonka życzę.