Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedniutki misiu

Moja kobieta jest dzika!

Polecane posty

Gość biedniutki misiu

Drodzy forumowicze! Zwracam się do Was z bardzo wielkim problemem. Otóż nie wiem jak wyjaśnic zachowanie mojej kobiety w łóżku. Cześto mnie tagra za włosy, klepie po pośladkach, gryzie, nieraz krzyczy: Tak, właśnie tak mój Tygrysie! Proszę napiszcie o co jej chodzi?!

Gość biedniutki misiu
proszę pomóżcie

Gość onon21
Ja też tak mam. U nich to normalne i mi sie podoba. :D

Gość biedniutki misiu
idealisto ja marzę o kobiecie spokojnej, która preferowałaby tylko pozycję klasyczną. Mam dośc już tych jej wygibasów. Plecy mi juz wysiadają.

Gość biedniutki misiu
Widzę, że tylko ja mam chyba taka szaloną kobietę.

Proponuję też ją nieco sponiewierać :P np. klapsem w tyłek.

Gość to Ty tez
bądz dziki :D kobiety to lubia, no przynajmniej ja...ja lubie kiedy facet jest dziki, namietny i czasem troche brutalny, kreci mnie to :D i pierwszy raz spotykam sie ze stweirdzeniem,z efacet chcialby tylko w pozycji klasycznej... heloł zejdz na ziemie! :classic_cool:

Gość biedniutki misiu
ferry-------------> myślisz, że to pomoże? Wiesz, myślałem, żeby też ją tak jakoś pieszczotliwie określic: Masz jakieś rady? Myślałem nad : Moja Ty suczko!, ale nie wiem ?

Gość biedniutki misiu
No ale ja widzę w niej matkę moich przyszłych dzieci! Nie wyobrażam sobie, że mógłbym tak ją nazwac . Przecież kobieta to istota prawie nieziemska!

Nie wiem czy pomoże, bo co będzie, jak mocniej ci przyleje? A może idź na całość i zamiast \"suczko\" - zdziro??? niektóre to lubią :classic_cool:

Gość biedniutki misiu
ferry------> jak możesz? Czy Twoi rodzicew wiedzą, że masz tak brudne myśli? Nie, napewno nie. Co moja mama powiedziałaby na to ?

A ty to z takich, co z seksu się co niedziela spowiadają? :O I pewnie seks=prokreacja?

Gość biedniutki misiu
ferry-----------------> ona czasem robi mi ...no....wiesz....loda. Wstydzę się, bo to nawet takie fajne uczucie, ale czy wypada , aby moja przyszła żona, strażniczka domowego ogniska lizała mi pisiora??

Wiesz co: zapytaj mamę co ona na lizanie pisiora, ale pewnie ci zabroni, bo to nieczyste. A ile ty masz lat?

Gość biedniutki misiu
22, ale ksiądz, który prowadzi naszą oazę,powiedział, że jestem już bardzo dojrzały emocjonalnie.

A na jakiej podstawie to stwierdził? Jakieś badania były?

to moim zdaniem lepiej:P niz taka kłoda:/ P.S. Dla mnie facet \"dziki\", brutalny jest najlepszy i tyle :) ahh

Gość biedniutki misiu
tak, robiliśmy takie testy, wiesz sam ksiądz się ździwił, bo na testach można było zdobyc 15 punktów, a ja zdobyłem 20

Gość biedniutki misiu
misia nie dokuczaj mi, ja bardzo lubię te masze spotkania oazowe, przynajmniej tam mnie wszyscy lubią i akceptują , czuję się tam szczęsliwy, bardzo mnie smuci , że moja dziewczyna tam nie lubi chodzic, nie chodzi nawet do spowiedzi.:(

A ksiądz nie mówił, że seks przed ślubem to grzech? No chyba, że wy juz po ślubie?

Gość biedniutki misiu
nie, nie jesteśmy po ślubie, niedawno się zaręczyliśmy, w przyszłym tygodniu zaczynamy chodzic na nauczki przedmałżeńskie, ferry----------- czy jeśli kobieta robi loda to ja też mam grzech??

Tak, masz. Ale na twoim miejscu zapytałabym księdza prowadzącego, taka oblatana w temacie nie jestem. Do ślubu możecie cię TYLKO całować w usta! :classic_cool:

Gość zwariowaliscie
przed slubem to nawet calowac sie nie mozna :p :p :p no chyba, ze w policzek, albo po ojcowsku w czółko... ale z was grzesznicy....wstyd!

Gość zwariowaliscie
za ten seks oralny, to rozgrzeszenia nie dostaniesz nigdy! :p

Jeśli obieca poprawę, to dostanie, a zresztą można ślub przyspieszyć.

Gość ble ble ble ble
prowokacja na dodate kiepska:O

Gość zwariowaliscie
hehe, tez w to nie wierze...kazdy facet marzy, zeby jego kobieta byla w łózku dzika... mówi sie, ze prawdziwa kobieta to... -kucharka w kuchni -dama w salonie -dziwka w sypialni :p :p :p cos w tym jest...

Gość biedniutki misiu
jesteście naprwdę niemili., Mój ksiądz miał jednak rację, iz media są źródlem wszelkiego zła i znieczulicy.