Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie malujaca sie

ma kilka pytani dot malowania sie

Polecane posty

Gość hmmmm-
spadaj z tym zelem nivea!!!! to juz nudnawe!

Jeśli myślisz o korektorze, to wobec tego wybierz najjaśniejszy. Ale myśle, że kobieta w sklepie może ci doradzić. Jeśli chodzi o tusz do rzęs to możesz użyc max Factor Masterpiece. Ma super szczoteczkę rozdzielającą rzęsy i raz położony wygląda naturalnie.

Polecilabym ci krem tonujący z Nivea, to dobra rzecz. Sama go używałam. Nie wysusza skory i ładnie ją wyrównuje. Wogole cala seria Nivea Young jest dobra dla osob mlodych, dopiero zaczynajacych z makijażami.

Gość nie malujaca sie
jestem zagubiona nie wiem juz w koncu co byloby najlepsze

Gość Kendra_1984
mycha spadaj!! my tu nie mamy cellulitu!! idz posmaruj sobie swoae tlusta galaretowata dupe i zjazd stad!!

Gość Kendra_1984
nie malujaca sie---wez lepiej poczekaj az bedziesz pewna i nie rob niczego wbrew sobie jak bedzie czas i zdobedziesz wiedze to sie samo all rozstrzygnie! natura gora:)

Gość nie malujaca sie
ale na co mam czekac??

Jeśli masz naście lat to myślę, że powinnaś urzywać narazie pudru matującego, plus błyszczyk i ewentualnie tusz do rzes. Mlodość jest najpiękniejsza w naturze.

Gość nie malujaca sie
ja mam 24 lata

Gość nie malujaca sie
a wygladam na 18

Gość nie malujaca sie
przeciez nie chce sie malowac nie wiadomo jak ja tylko mialm na mysli tusz podklad i jakis blyszczyk

Gość Kendra_1984
no nie to jestes 2lata starsza ode mnie ,sorry ale ja takie pytania zadawalam jakies 8lat temu :) a ty jestes juz dorosla kobieta i nie wiesz takich rzeczy? a moze sposobem prob i bledow dojdziesz do tego?

Gość Kendra_1984
ja mam 22 a wygladam na 17,musze dowod pokazac jak chce wejsc na party:)

Gość nie malujaca sie
no skad mam wiedziec nigdy sie nie malowalam i nie interesowalam takimi rzeczami

Gość Kendra_1984
wieszmja moge ci polecic tanie i dobra marke AA OCEANIC! tusz pogrubiajacy jest super i ten podklad rozswietlajacy tez! a jesli masz ladna cere to w ogole super! a blyszczyl moze byc z bell lub rimmel! jakis ladny jasniutki,w rozu lub bezu ,zeby sie rzucal sie w oczy,na dzien super!! a jesli masz bardzo idelana cere :) to uzyj tylko pudru transparentego np manhattan lub maybelline i na koscu policzkow odrobine bronzinga by podkreslic kosci policzkowe :) makijaz to super zabawa:) byle nie przesadzac :)

Gość Kendra_1984
ja np.mam niebieskie oczka :) i zeby podkreslic ich odcien uzywam lekko zlocistego cienie lub w odcieniu czekoladki :) toffi,cappucino :) tusz na rzesy .do tego super jasny rozowiutki blyszczyl lub pomadka matowa,podkad i jest supi:) usta poprawiam w cisgu dnia pare razy ale reszta jest ok! podklad 3ma sie do wieczora a jak mam wrazenie ze sie swiece to przykladam chusteczke:)

No to odpowiedzialyśmy ci na twoje pytania. musisz tylko sobie je jeszcze raz przeczytac. Nie możemy ci podać gotowca z nazwą i nr koloru podkładu, bo każda kobieta dochodzi do tego metoda prob i błędów. Można zawsze w sklepie poprosic o próbkę produktu i wybrać to co najwłaściwsze dla ciebie. JA maluję się już dobrych kilkanascie lat a nadal poszukuję. Ciągle wchodza nowe produkty ulepszone itd. Więc sama musisz je sobie dobrac. Co do tuszu to polecany przeze mnie jest na prawde dobry w 100% . A błyszczyków jest co niemiara. Więc zabieraj sie do poszukiwań. Życzę ci powodzenia!

Gość Kendra_1984
szczuplak..ja go mam od tygodnia ,dlugo sie na niego zaczajalam :) na wizazu ma dobre opinie ale tez bardzo zle. ale ja zaryzykowalam! nie wiem tylko,czy osoby z tradzikiem beda z niego zadowolone. ja jak mowilam mam takie maciupkie plamki ale bezpryszczowo:) i on jest super!! a tez mam jasna cere bo sie peelinguje 2 razy w tyg !i dawno na solar nie bylam:) ale na wiosne bedzie trzeba :) i kosc sloniowa mi pasuje! trzeba tylko dobrze rozetrzec ,malo nalozyc!! male kropeczki nalozyc na buzie i rozsmarowac! jak do tej pory to byl moj najlepszy podklad! zaczajam sie tez na allegro na lasting performance ale on ponoc zatyka pory. zostaje przy AA :) i tusz tez jest super! jedyny ktory mnie nie podrazna! tusz u podklad to wydatek ok 30 pln a efekt super! az sie wierzyc nie chce ale dobre moze byc tez korzystne cenowo! ;)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppiiii