Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rizka

no i co mam zrobić?

Polecane posty

Gość rizka

Jeszcze niedawno, tak sobie pomyślałam, że mam wyjątkowe szczęście, że jestem prawie 3 lata w związku, i ani razu nie miałam dylematów, nie pojawił się jakiś inny facet który by mnie zainteresował. pełna sielanka w związku. A tu nagle dziś tak mnie wzieło... Skończyłam jedne studia i rozpoczełam zaocznie drugie. no i zaczełam mieć ćwiczenia i wykład z pewnym młodym doktorem. Pierwszy semestr zero zaintersowania z któreś ze stron, oczywiście wzbudził mój szacunek profesjonalnym prowadzeniem zajęć, ale nic poza tym. chyba już pod koniec 1 semestru zaczął bardziej zwracać na mnie uwagę, no ale, tak jeszcze nie do końca wiadomo o co chodzi. No i dziś miałam z nim pierwsze zajęcia po pierwszym semestrze i szok, ciągle nasz wzrok się spotykał, uśmieszki, w każdym razie mi się bardzo nagle spodobał, i chyba wzajmnie, no chyba że w tym oszołomieniu już źle odczytuje jego zachowanie... dziwnie się czuję.... jak się na korytarzu przypadkiem spotykamy, też się uśmiecha i badawczo obserwuje. Co o tym sądzicie?

Gość pizdnik
nic nie sądzimy

Gość arturroo gatttiii
sądzę że potężnie Cię cipsko nosi i powinnaś coś z tym zrobić :classic_cool:

Gość normlany chłopak
hehehehehe:)

Gość ale problem
Łatwo ci laska zawrócić w głowie. masz faceta, 3 lata, sielanka, a tu doktorek spojrzy na ciebie miekkim wzrokiem a tobie robi się mokro w majtkach. Chyba troche mi zal twojego faceta.

Gość rizka
strasznie dziwnie się czuję, z jeden strony czuję , że zdradzam myślami chłopaka, bo ciągle myslę o tym doktorze, z drugiej strony to jest tak silnie, silniejsze ode mnie

Gość jeśli to
nie prowokacja, to sobie odpuść. Mlodzi, przystojni prowadzacy zajecia maja czasem hobby kolekcjonerskie, szkoda by Ci chyba bylo...

Gość rizka
na razie, to nie ma co odpuszczać, bo to tylko spojrzenia, tylko że on mi się strasznie zaczął podobać i w tym jest problem...

Gość arturroo gatttiii
kobieto i co mamy CI powiedzieć? :classic_cool: jak masz napad jajników to idz mu się oddaj i napisz jak było :classic_cool: jak myslisz o tym to znaczy że Twój facecik jest chyba nieaktualny :classic_cool:

Gość pizdnik
arturrro ma rację :-p do dzieła :classic_cool:

Gość rizka
dajcie spokój, poważnie piszę. przez 3 lata żaden facet oprócz mojego chłopka dla mnie nie istniał, nie zwracałam na żadnego uwagi, a tu nagle....

Gość arturroo gatttiii
a tu nagle skurcz macicy :classic_cool: za wszystkie czasy się naruchaj i do garów :classic_cool:

Gość jeśli to
arturro, cesarzu subtelności ;)

Gość fadarada
hahahah ja nie moge

Gość rizka
widzę, że sensowych rad od Was nie uzyskam...

Gość arturroo gatttiii
z takimi to nie ma się co cackać - najpierw koles mysli że wszystko si a potem się okazuje że jego panna jest niedokręcona i z wykładowcami sie jebuta po kątach :classic_cool: nęci CIe ze się do Ciebie uśmiecha TO NA NIEGO SKOCZ I KONIEC :classic_cool:

Gość arturroo gatttiii
jak masz za mało motylków w brzuszku to po prostu kurwa idz nowego znajdz i romansuj a nie robisz z tego problem wiekopomny - tylko jak się na bokiu będziesz klepać to kolesiowi nic nie mów choćby Ci sumienie dupę zjadło :classic_cool:

Gość pizdnik
i nie zapomnij na końcu o wizycie u kosmetyczki :D

Gość arturroo gatttiii
i chaty wysprzątać :classic_cool:

Gość nie słuchaj tych ci piszą te
bzdety powyzej! ja wiem coś o tym! ale to rodzaj fascynacji, przynajmniej u mnie tak było, fascynacji jego umysłem, wiedzą, pociągał mnie owszem też...choć urodą nie grzeszył..ma ten dr takie coś...no i dało się wyczuc jego zainteresowanie aż czasem dziwnie..ale ja mam kogoś kogo kocham i weim to na pewno, czuję że mój narzeczony to ten jedyny i zaden doktor....

Gość nie słuchaj tych ci piszą te
wlewam atrament do mąki a powstałą breją nacieram sobie pachy i suty

Gość rizka
dzięki. no właśnie też pomyślałam, że to może fascynacja, jest bardzo inteligentny, ma klasę, jest przystojny, zawsze byłam przeciwna takim uczelnianym związkom, ale już sama nie wiem.

Gość arturroo gatttiii
domyślna z ceibie kobita skoro przez głowę Ci przeszło że to fascynacja :classic_cool: :O

Gość rizka
ciężko jak cholera....