Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenia

pytanie - wysunal sie z prezerwatywy

Polecane posty

Gość malenia

Hejka! Przezylam ze swoim chlopakiem pierwszy raz wczoraj okolo godziny 19stej. biore tabletki Diana 35 od 1,5 tygodnia. Kochalismy sie z uzyciem prezerwatywy, jednak po wytrysku gdy moj chlopak wyciagal czlonek to prezerwatywa zostala we mnie, przez co musialam ja wyciagnac sama. nie dotknal mnie czlonkiem. prezerwatywa nie pekla. chcialam sie dowiedziec czy zaistnialo (badz tez czy zaistnialoby gdybym nie brala tabletek anty) ryzyko zajscia w ciaze? prosze o odpowiedz bo troche sie tym martwie i dziekuje za szczere odpowiedzi..

Jeżeli ci się zawartość wylała, to tak. Ale bierzesz tabletki:O One mają wysoką zawartość hormonów, jak nawet nazwa wskazuje- 0,0035mg substancji, która w organizmie kobiety zamienia się w hormony żeńskie, blokujące owulację. Diane uważane jest za lek, nie za tabletke antykoncepcyjną właśnie dlatego, że zawiera większą ilość tych :syntetycznych hormonów\", niż jest potrzebna do zablokowania owulacji. A to jest niezdrowe:) Chyba, ze ktoś ma ewidentne braki konkretnych hormonów, konkretnego pochodzenia. Ale jeżlei bierzesz te tabletki, to na 99% nie masz owulacji. WIęc ciąża jest raczej niemożliwa. Nawet gdyby coś tam się wylało. Poza tym powiedz chłopakowi, zeby się bardziej pilnował:o Co on tak kończy, czeka aż mu zmięknie, wyjmuje i idzie sobie a Ty musisz prezerwatywy z siebie wyciągać?:O Czy to też był jego pierwszy raz? Powiedz mu, żeby się tak nie zachowywał.

Gość malenia
jelo pierwszy raz tez ;) sama nie wiem jak to wyszlo. moze zapomnial sie w koncu troche sie stresowal ;) a te tabletki jako anty przepisal mi ginekolog.. a zawartosc sie nie wylala ale pozostala w srodku. mowisz ze nie musze sie martwic o nic ?