Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vivre

Jak ustalić właściciela telefonu???

Polecane posty

Może ktoś wie, jak mogę znaleźć właściciela telefonu, raczej domowymi sposobami, która mi bruździ wku...jącymi smskami. Niestety jest to telefon na kartę. Nie mam żadnych znajomości w sieci a na policję nie mam z czym iść bo powiedzą, że mała szkodliwość i każą mi sobie zmienić numer telefonu...:O Można zlokalizować taką osobę, to znaczy w której części miasta się znajduje? Z góry dzięki za jakiekolwiek info:)

zadzwoń do operatora, może można zablokować ten numer... Albo sama zacznij dzwonić w środku nocy... odczepi się ;)

wysyła tylko smski i zaraz wyłącza telefon... a że ma włączoną pocztę, to nie opłaca mi się dzwonić w śroku nocy... Wogóle nie opłaca mi się dzwonić:O A operator nie może zablokować tego numeru. Każą mi zmieniać mój numer...Normalnie błędne koło:O

pewnie wogóle sie nie dowiem, bo jeżeli sobie ktoś tej karty nie zarejestrował, to nawet nie bedzie można tego kogoś ustalić. Ależ mnie wku..............!!!!!! I oczywiście nie odbiera jak dzwonię...:O

właśnie nie grozi... wkurza... że mnie obserwuje, że wszystko powie...mężowi, rodzicom:P Normalnie poskarży się na mnie do mojego tatusia...:P

Gość tez mu wyslij
SMS-a i powiadom go, ze zglosisz sprawe na policje. za tego typu nekanie sa paragrafy.

każdy można namierzyć--> chyba kogoś namierzyłm ale nie sądzę że to on/a :P

tez mu wyślij--> wysyłałam... nie boi się i dalej sobie jaj robi:O To jest tylko wkurzjące, bo mi nie grozi, tylko wku..... i oczernia przed moim mężczyzną

to nie wiem czy ktoś da rade namierzyć taką osobę. Policja zajeła by się gdyby groził a tak to nie wiem, choć moj przedmówca miał racje że za nękanie też są paragrafy ale to zależy jak często do Ciebie pisze.

Gość pumeksol
jast taka usługa - nie wiem czy w kazdej sieci, ale jest, ze wysylasz smsa czy cos pod jakis tam numer i ci przychodza smsy gdzie ta osoba sie znajduje itd, ze to niby taka kontrola miala byc dla rodzicow gdzie znajduja sie ich dzieci. nie wiem czy to cos pomoze...

Samotny Jim--> pisze 2-3 dni z rzędu po kilka smsów, a potem spokój przez 2 tygodnie, powiedzmy. Chyba się ktoś mocno nudzi... albo nie ma własnych problemów:O

Gość **** **** ****
sprawdź czy da sie do tej osoby słac spam smsowy przez sieć przez bramki...pozamieszczaj ten numer na jakiś portalach randkowych (robiąc to z kafejki) jak ta osoba bedzie włączać telefon zeby napisać sms i jej się zaczną złaścić eski z sieci i dobijać ludzie i zeby wyslac jednego sms bedzie musiała walczyć z szalejacym telefonem to jej się odechce albo poprostu przestań reagowac i wyciszaj telefon

Gość przeciez reese
daj tu ten numer!

Gość każdy można namierzyć
era ma taka usluge, owszem, tylko najpierw operator wysyla pytanie do osoby, ktora sie chce namierzyc, czy wyraza zgode na podanie tej informacji zainteresowanemu, wiec dupa blada. nic nie zrobisz, zmien numer telefonu. poza tym, przeciez to musi robic ktos znajomy, kto znal twoj numer i ciebie.

Gość wlasnie daj ten nr
hhehe pomeczymy te osobe

no to rzeczywiście jest problem bo to nawet nękaniem nie można nazwać - choć jeśli robi to cyklicznie to może. najprostszym sposobem jeśli nie chesz zmieniać nr telefonu to lekceważyć to wkońcu się temu komuś znudzi

nie7 wol8no męczyć zwierzą3t:P ale ja9k ktoś chc6e to i tak ten num5er znajd199zie... a ja dostanę wpi....ol:P miłej zabawy...:)

Gość D dzieki .... juz
otwieram bramke ;)

Gość a moze to Twoj kochanek

Amancie... Nie wszystkie kobiety zdradzają mężów:P

Gość hiszpanskie sa
jedno wyjście -olać

jakbym już miała mieć kochanka, to nie takiego co się skarży na mnie do tatusia...:O :D

\" vivre jakbym już miała mieć kochanka, to nie takiego co się skarży na mnie do tatusia... Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło \" CZY TY taka tępa jesteś że nie wiesz o tym że o kochanku może donieść kto inny:P?

Amancie... czy Ty czytasz tylko to co ja piszę? przecież ktosik na pomarańczowo zasugerował że może to być kochanek, więc proszę tu mnie nie obrażać ;)

Gość nie wiem doprawdy
daj spokoj, w ogole polemiki z tym palantem wszech czasow nie podejmuj.