Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vivre

Jak ustalić właściciela telefonu???

Polecane posty

Gość gfhh
problem, jakiś palant mnie męczy :/ pisze jakieś bzdury jego nr to: 788-546-595 róbta co chceta pozdro!

Gość gu
mam ten sam problem. frajerzyna wypisuje mi o swoich preferencjach i "co mi zrobi jak mnie złapie" na różne wulgarne sposoby. sam przyznał, że wklepał ten numer przypadkiem. wizyta na komisariacie dała tyle, że pan uświadomił mi, że nie warto marnować mojego i ich czasu bo i tak nie uzyskają danych osobowych od operatora. państwo prawa, k** ich mać no... myślałam o smsach z bramki ale co będzie jak on wpadnie na ten sam pomysł? będę miała jeszcze więcej tego g***na. numer jest prepaidowy więc znikąd się nie dowiem. a nie mam "dużego brata" żeby go nastraszył. zresztą on ma to głęboko. ech...

Gość w....kur....
mam numer do wku...nia do idioty 726743079 polecam idiote

Gość gość
Kolejne oszustwo i naciąganie ludzi na kasę.Ten kraj nie chroni w żaden sposób swoich obywateli.Koszt esa to:30.75 zł,koszt raportu , 0.31 gr.niczego się nie dowiesz,wielka ściema tylko naciągacze zarabiają!

Gość Biuro Detektywistyczne Trelka
Ustalimy właściciela numeru telefonu, zapraszamy do skorzystania z naszych usług - www.detektywtrelka.pl tel.500509007