Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

mam ochote na mila znajomosc

Polecane posty

Gość co wzbudziło taką agresję
twoja głupota, chełpliwość i tani sentymentalizm.

Gość mlody maz
jeszcze mi jezyk dzieciaku pokaz... sorry, ale to forum jest od 18 lat ponoc, czy moderatorzy nie powinni jakos reagowac w sytuacji kiedy rozmowca ewidentnie nie jest pelnoletni?

Gość masz prawo kogoś szukać
nie przejmuj się tym, szukaj a znajdziesz

Gość napisz coś więcej
czego oczekujesz od tej znajomości, czy to mają być rozmowy o wszystkim czy tylko wirtualny seks

Gość mlody maz
ehhh musztarda z doswiadczenia wiem, ze kazda znajomosc jest troche inna, wszystko zalezy od obojga "znajomych":) generalnie chodzilo mi o rozmowy poprzez email, komunikatory, czy nawet glosowo przez skype np. tematyka wiadoma. nie chodzi mi o pisanie wspolnych fantazji... poprostu rozmowy o podtekscie (czy poprostu) erotycznym. nie ma sensu tego scisle okreslac bo to sie samo rozwija:)

Gość to niestety nie dla mnie
ale na pewno ktoś się znajdzie. Powodzenia

Gość mlody maz
hmm a czego bys oczekiwala? (z ciekawosci pytam)

Gość PERHAN
czy moderatorzy nie powinni jakos reagowac w sytuacji kiedy rozmowca ewidentnie nie jest pelnoletni? Właśnie :-o

Gość mlody maz
hmm aaa pytalas czy rozmowy o wszystkim:) przecoez trudno jest nawiazac znajomosc rozmawiajac tylko o seksie:) wiadomo ze o wszystkim, ale z jasno okreslonym celem znajomosci, o to mi chodzilo :)

Gość to niestety nie dla mnie
ja szukam wirtualnej "przyjaźni" bez podtekstów erotycznych czyli nie tego szukamy

Gość mlody maz
do mustarda: nie zgodze sie z Toba. mnie sie zawsze o wiele sprawniej poznawalo mile Panie na forach, a nie na czacie. czemu starsza? chyba gustuje poprostu:) zreszta prawie zawsze byly to starsze odemnie Panie... nie celowo, tylko przypadkowo:) tym razem chcialem poznac "swiadomie":)

Gość mlody maz
musztardo zapewne mowisz o corce rybaka, ktora mnie przeciez od poczatku mniej lub bardziej atakowala. nie byla dla mnie wiarygodna jako rozmowczyni. podobnie te pare innych wpisow ktore zignorowalem, poniewaz uznalem ze sa to prowokacje atakujacych mnie nieletnich:)

Gość mlody maz
chciałem żeby ktos mnie w koncu przerżnął ale tak zeby mi swieczki w oczach staneły a odbyt się zagotował :classic_cool:

Gość mlody maz
musztardo oceniac efektywnosc nalezaloby w sytuacji gdyby nie wybuchla tutaj ta skandaliczna awantura:) no mnie czat nie pasuje, nie przepadam, a pozatym mam wrazenie ze tam jeszcze gorsza nieletniosc panuje:)

Gość mlody maz
podszywaczu:) przerznac mnie doslownie to sobie moze moja zona, chociaz jeszcze nigdy takich zabaw nie probowalismy;) znowu szok bedzie?

Gość I wyszedł na ziemniora
:-D :-D :-D

Gość mlody maz
moge sie podpierac tylko doswiadczeniem:) wczesniej bywalo tak, ze po kilku takich topikach ogloszeniowych, predzej czy pozniej ktos sie odzywal, albo tez ja odpowiadalem na jakies ogloszenie:) oczywiscie to nie jest tak, ze wystarczy wrzucic taki topik i sukces murowany bo to jest uzaleznione od tego czy przeczyta go wlasciwa osoba:)

Gość mlody maz
hmm, a to ze znajomosc wirtualna to zle? zreszta pisalem, ze takie jest zalozenie, ale nie koniecznie jest to sztywna zasada.

Gość baba ryba rum cium cium
no przeca ten topik jest pod jego żonę....:D a tymczasem prawdziwy narybek mąż łowi sobie właśnie na czacie :classic_cool:....a wy coście myślały żabki ???:D🖐️ ...jak idzie stary? :classic_cool::classic_cool:

Gość mlody maz
musztardo ale to sie wczesniej sprawdzalo:) jestem zwolennikiem sprawdzonych metod. inna sprawa, ze kafeteria strasznie upadla (frekwencja i poziom)

Gość mlody maz
ciekawe czy jak teraz powiem, ze dla zony tez bedziemy szukac wirtualnego (i nie tylko) kochanka, to znowu sie zleca wariatki i dewoty? :)

musztardo toż Ty genialna jesteś....takie lotto to jest coś :D🖐️

Gość mlody maz
musztardo ciekawy pomysl, tylko jak kompletnie nei widze w nim nic podniecajacego :)

toć to hazard czystej wody...dodatkowa podnieta będzie z obawy - z kim gadam, z żoną czy nie... Musztarda, wyrazy uznania, kochana...dac wódki tej Pani:D🖐️

Gość mlody maz
musztardo czy mam rozumiec, ze Ty nie wykorzystujesz internetu do kontaktow o charakterze erotycznym?

Gość mlody maz
no to musielibysmy sie jeszcze dogadac, ze poslugujemy sie np. fikcyjnymi imionami, plus nie mowimy prawdy o swojej fizycznosci, plux zmieniamy calkowicie nasze zeznania odnosnie tego co w seksie lubimy itd. sadzicie ze nie poznalbym swojej wlasnej zony? :)

i tańsze niż sexlinia :P:P

Gość .musztarda.
eee. jebac mnei w duuupe ja juz po 40 i wirtualne mnie nie interesuja wole przyprawiac rogi mojemu losiowi w realu :classic_cool:

Gość mlody maz
heheheh znalem kiedy taka Pania ktora tez byla "po 40stce" i straszliwie ja krecily te wirtualne zabawy;) to chyba nie z wiekiem ma cos wspolnego:)