Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

mam ochote na mila znajomosc

Polecane posty

Gość mlody maz
chyba moje zainteresowaniem wypowiedziami palancikow na tym topiku spadlo do zera. marnuje swoj czas z ludzmi o dosc niskim poziomie intelektualnym. polecam czytanie ze zrozumieniem tekstu, napisalem ile mam lat cymbalki:)

Gość Wczas jesz śniadanie
młody mężu, ale nie tak surowo i pochopnie :-o Chwaliłaś się niedawno kulturą bycia, to ją wykaż, masz idealne warunki ;-) Pamiętaj, że może to czytać jakaś chętna :-D

Gość do Wczas jesz śniadanie
ja tam nie wierzęw to, co jest napisane.... A Ty się ne wyzywaj od palancików, dobra? ps.na płocia bylo napisane "d...", ktoś poklepał i mu drzazga w rękę wlazła...:o:o

sorry, chwaliłEś :-D Chyba, że ta pomyłka miała freudowske podłoże ;-)

Gość mlody maz
Niezwłocznie po wschodzie słońca spryskuję się czerwonym sprayem, przytraczam sobie do pleców drewnianą drabinę, do odbytu wkładam końcówkę ogrodowego szlaucha i pędzę ulicami Koluszek, udając wóz strażacki.

Gość mlody maz
hmm mam taki dar, ktory pozwala mi z duza latwoscia dostosowac swoj poziom do poziomu rozmowcy. nie uwazasz ze smiesznie brzmi sposob bycia profesora jak rozmawia z cieciem? z cieciem trzeba rozmawiac z poziomu ciecia inaczej on nie zrozumie przekazu. tutaj jest podobna sytuacja. rozmawiam z ludzmi, ktorzy nie lubia innych ludzi, uzywaja obrazliwych sformulowan skierowanych wobec mnie i charakteryzuja sie daleko idacym brakiem szacunku dla obcych ludzi. co radzisz w takiej sytuacji?

Gość 277.4
i Ty piszesz o braku szacunku do drugiej osoby ? a fuj :o

Gość mlody maz
a wiec radzisz szanowac osoby ktore Ciebie nie szanuja? gdzie w tym logika? gdzie w tym aspekt wychowawczy? gdzie sprawiedliwosc?

Rozumiem, że musisz sie dostosowac, ale na poczatku nakreśliłeś pewien obraz samego siebie i wypadałoby abyś wytrwał przy nim do końca. Uprzejmość i zimną krew doceni każda kasta, uwierz mi ;-) Toteż nie mam na mysli słownictwa, ale ogólnie twoją niewzruszoną postawę i szlachetnośc w obcowaniu z ludźmi, a już szczególnie tymi, którzy ci ubliżaja.

Ha, ha, ludzie, przecież uprzejmość to najsilniejsza broń, która skutecznie doprowadza do szału :-D serio!

mlody mąż--->odnoszę wrażenie, że uparcie próbujesz kogoś obrazić.

Sprawiedliwości wzywasz nadaremno, w twojej gestii leży umiejętne rozegranie tej dyskusji.

Gość mlody maz
mysle, ze bledem jest kontynuowanie rozmowy, poniewaz generalna tendencja jest widac niszczenie, a nie budowanie. smutne ze tak Wam przeszkadzalo ze moze ktos wykaze zainteresowanie moim przekazem, ze zamieniliscie to miejsce w smietnik. zastanawiam sie czy wynika z zazdrosci, strachu, czy zwyklej ludzkiej podlosci?

Chowasz teraz głowę w piasek. Ja ci na przykad nie ubliżyłam, ale automatycznie zostałam wrzucona do tego "śmietnika". Masz tendencyjne wypowiedzi, a skarżysz się na ludzką podłość; jak sobie pościelesz.... :-o

Gość 277.4
żeby komuś przekazywać " aspekt wychowawczy " najpierw samemu wypadałoby być przykładem moralnym, a ja odnoszę wrażenie, że Ty nie masz szacunku ani do swojej żony, ani nawet do siebie, to nie pouczaj innych :)

Gość mlody maz
wszystkie wypowiedzi tutaj sa "pomaranczowe" w zwiazku z czym trudno jest okreslic z iloma tak naprawde osobami sie rozmawia. no i oczywiscie masz racje, jestem podly, bo uwazam ze ludzie ktorzy mnie obrazaja sa poprostu marginesem spolecznym. faktycznie to podle z mojej strony! powinienem jeszcze podziekowac ze mnie ktos opluwa... wole korzystac z lepszych doradcow:)

wg mnie zachowanie niektórych osób na tym topiku wynika ze świadomości ilu oszustów siedzi w necie. Oszustów, którzy oszukują co do swojej tożsamości, zamiarów, manipuluja relacją z drugą osobą... a przy tym posądzają drugą stronę o złe intencje.

Gość mlody maz
gdzie jest sprawiedliwość ? :( jedni maja penisa min.20cm a ja mam jądra wieksze od mózgu,na dodatek muszę znosić fobie mojej zony i karcące uderzenia penisem w kark jej kochanków 😭

Gość mlody maz
aspekt wychowawczy nie musi dotyczyc moralnosci. nie zwyklem pouczac innych co do postaw moralnych. natomiast powinien dotyczyc zasad wspolzycia z innymi ludzmi. na tym topiku widac ewidentne braki w tym obszarze:(

Uparcie i celowo chyba nie rozumiesz o czym piszę. Fajnie jest być martyrologicznym bohaterem, gnębionym i nie rozumianym przez pospolitą tłuszczę, ale na takie określenie jeszcze nie zasłużyłeś. Naprawdę obrażasz ludzi :-o

Gość mlody maz
a mozesz mi wytlumaczyc co "oszusci" ktorzy "maniupuluja" maja wspolnego z tym topikiem? czy ja cos sprzedaje? nie zauwazylem!

I znowu uogólniasz...:-oSmutno sie robi :-(

Gość mlody maz
przepraszam ale nie moge sie powstrzymac: Wczas jesz sniadanie czy Ty masz problemy psychiczne?

Gość kit sprzedajesz
wydłubany z okna :o

Czarne niki rządzą :-D

Nie musisz się powstrzymywać, ale rozwiń pytanie ;-)

A ja lubie czarne niki, nawet mogę uzyć mojego oficjalnego ;-) Nie sądziłam po prostu, ze tyle tu napiszę ;-)

Gość DonCzipendels
Młody mężu właśnie umówiłem sie z twoją żonką, będę posuwał ja w kakao i tede...

Gość mlody maz
mam takie wrazenie ze Twoje postrzeganie swiata odbiega troche od zwyczajowo przyjetej normy. zarzucasz mi rzeczy kompletnie z sufitu. proponuje zakonczyc te rozmowe. przynajmniej z mojej strony "bez odbioru", bo to naprawde strata czasu. pozdrawiam niemych obserwatorow, ktorzy pomimo wszystko wlasciwie oceniaja zachowanie osob na tym topiku.

jestem 277.4 , zazwyczaj na czerwono, bo nie chce mi się wklepywać hasła. Żyjesz tak, jak chcesz. Twoja sprawa. Ale nie oczekuj ode mnie akceptacji i zrozumienia. Dla mnie ktoś, kto zachowuje się nieuczciwie ( np. wobec swojej żony ) nie jest autorytetem w żadnej dziedzinie, nic na to nie poradzę. \" Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. cymbał brzmiący ;)