Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radar

Ile wynosi mandat?

Polecane posty

Gość radar
:(

Gość niunkkaaaa
a skad wiesz ze ci trzasnal zdjecie??:) Moze akurat nie byl wlaczony albo byl odwrocony w inna strone...moze warto zaopatrzyc sie w CB radio??Bedziesz wiedziec gdzie sa takie radary i gdzie policja stoi:DI wtedy mozna zwolnic w tych miejscach

Gość radar
nie chce mi sie wierzyć jakaś zła passa mnie dosięgła :(

Gość tiaaaaaa bo to
trzeba zwalniac tylko przed radarami , albo miejscami gdzie policha stoi ..... najlepiej gnac ponad 100 przez miasto (!) i nie zwazac na znaki.... inne samochody i ludzi :) proponuje w takim razie wyjechac na skrzyzowanie na czerwonym :) , tez jest to lamanie przepisow :)

Gość tiaaaaaa bo to
* policja oczywiscie :) ps. a swoja droga ... skoro stac Cie na auto i zeby go zatankowac ,czy ubezpieczyc ... to powinno Cie stac rowniez na mandat ..... i sorry ,ale taka jazda po miescie to debilizm .....

Gość radar
Nie bądź złośliwy(a0 :( Zdaję sobie sprawę, że xle zrobiłam, ale nie znasz mnie i mojej sytuacji i nie wiesz dokad tak pędzila (nie dla własnego widzimisie) :(

Gość no tak ale
jadac tyle - czyli lamiac przepisy - jak gdyby "godzisz" sie w jakis sposob na to ze moga Cie zlapac.... na radar, czy "suszarke" ..... I masz swiadomosc, ze to bedzie kosztowalo ..... niestety .... :(

Gość radar
zgadza sie ale spotkało mnie nieszczęście (nie będę sie tu o tym rozpisywać) i w takich momentacvh nie myśli się .... , przynajmniej ja nie myślałam, nie mialam sil :(

Gość radar
😭

Gość radar
nikt się już do mnie odezwie? 😭 podnieście mnie trochę,nie moge sobie poradzić (mam tez inne problemy) ale jeszcze to mi doszło... Wiem, ze ludzie nie lubią sluchać smutasów :(

Gość radar
Nikt mnie tu nie chce :( Wszystich przynudzam... ;(

Gość no tak ale
nie przynudzasz, ale co poniektorzy pracuja :) ;) Przykro mi ze stale sie cos smutnego dla Ciebie ,ale taka jazda stwarzasz niestety zagrozenie na drodze - NIE TYLKO DLA SIEBIE .... i musi to w koncu dotrzec do swiadomosci tych wszystkich ,ktorzy wykazuja sie beztroska na drogach ..... :( .....a i radze jednak myslec za kierownica..... to czasami zbyt duzo kosztuje (nie pisze o mandacie , tylko o ludzkim zyciu ...) i cokolwiek by sie nie stalo..... pamietaj ze kiedys bedzie lepiej..... jak przyjdzie ten mandat (nieraz blyska, ale cale zdjecie jest niewyrazne lub w ogole "nie wychodzi" ) , to jedz na komende i postaraj sie rozlozyc to na raty - napisz podanie, czy cos ..... sprobuj chociaz .....

Gość radar
dziękuję :)

Gość no tak ale
i przepraszam ze troche sie unioslam...... ale ktos mi bliski zginal w wypadku samochodowym :(

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin