Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek__19

Mam 19 lat i jestem prawiczkiem, ona 17 i spała z trzema - czy związek ma sens?

Polecane posty

Gość ten typ tak ma
jestes juz przegrany do konca zycia

Gość Prawiczek__19
Właściwie to trochę jej zazdroszczę. Ona już spała z trzema a mnie żaden nie chciał. Nawet woźny w szkole mnie przepędził szmatą.

Gość Ontylkoz1
ja ci powiem tak.. Jestem z dziewczyną dla której jestem 6(tyle naliczyłem) partnerem w łóżku, ona jest dla mnie 1(ona o tym nie wie). Zaczeliśmy być ze sobą odkąd sie przespaliśmy trwa to już od 1,5 roku. I powiem ci jedno na poczatku było pieknie byłem zakocahny zapatrzony w nia, podobało mi sie ze zna się na rzeczy, ze dobrze robi loda itd... a teraz jak sobie pomysle jak ona mogla to robic z tyloma facetami ( w ciagu 2 lata z tyloma is przespała, mieszka w akademiku), jak im obciagała , to mi sie robi niedobrze, jednak nie potrafie od niej odejsc.. i twam w takimc zyms.. mysle ze kiedyś to runie,

Gość zalicz ja i RZUC

Gość marek79898
albo przespij sie z inna bez jej wiedzy, moze Ci przejdzie, nieuczciwy sposob, ale dobry

Gość KWS89
Związek może mieć sens- o ile Ty czujesz do niej coś wiecej niż "ale bym ją zapiął", a pomimo tego myślisz czy to że była z 3ma w łóżku nie przeszkadza, albo czy jest złe. Kochasz? Ona Kocha? To jest ok. Ale powiem że nie wróżę za świetlanej przyszłości- ale to tylko moja opnia. Proponuję SZCZERĄ rozmowę- to nie boli... A może rozwiać wątpliwości. Chociaż 2 lata- 3 partnerów. No cóż- trudno się mówi- po pierwszym miała juz tylko z górki. Pozdrawiam.

wg mnie zawsze Cię będzie to męczyło bo co innego dwudziestokilkuletnia panienka z doświadczeniem a co innego siedemnastolatka bzykająca się od 15rż.

Gość Malmala
Prawiczku 19 ;p Wedlug mnie nie powinienes zadawac sie z ta dziewczyna jak sam zaznaczyles pije palii i uprawiala seks w wieku 15 lat!!! Nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz ?? po prostu brak mi słów.J uwazam ze przeszlosc dziewczyny jest wazna . Przeszlosc jest nawet wazniejsza niz przyszlosc!!!

Gość
Zupełnie bez sensu. Później zacznie to ci przeszkadzać, zobaczysz. Masz jak w banku, że jak z nią zaczniesz to i tak później zerwiesz. Większość facetów, których znam przespało się z takimi... khem, khem... doświadczonymi, a później czasem trochę żal. Zresztą jak już w gimnazjum zaliczyło ją trzech, to wróżę jej wielka karierę na studiach :P. Zwłaszcza na imprezach w akademikach.

Gość ardbgor
przemysl(na zasadzie wyobrazni) czy nie bedziesz załował,ja odradzam ale jesli jednak bys sie zdecydował to "guma na instrument"