Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek__19

Mam 19 lat i jestem prawiczkiem, ona 17 i spała z trzema - czy związek ma sens?

Polecane posty

Gość Prawiczek__19

Czy dziewczyna, która ma ledwo 17 lat, spała już z trzema, współżycie zaczęła w wieku 15 lat jest wg. was porządna? Czy może lepiej żebym znalazł sobie dziewicę, nie uważacie, że to lepsze dla prawiczka? Bo dziwnie się czuję z tym, że ona jest ode mnie 2 lata młodsza, a ma spore doświadczenie, a ja nie mam żadnego.

Gość ale mosz problem...qwa

Gość idiotka z kafeterii
jestes glupim proznym debilem, ktory zdradza swoja biedna dziewczyne. jak mozesz jej proponowac ze jej wsadzisz w tylek swojego kutasa, moze sam sobie najpierw go wsadz to zobaczysz jak to fajnie! kretyn!

Gość Prawiczek__19
Mam, bo nie wiem czy opłaca się to kontynuować. Zawsze marzyłem o straceniu swojej cnoty z dziewicą...

Gość nie nie nie
nie ryzykuj...ja bym nie spała z nią...poszukaj kogoś niedoswidczonego=dziewica=zdrowa pipka

Gość idiotka z kafeterii
czego siostry nie rozumiecie? zobaczcie jaki to palant!

Gość Prawiczek__19
a ty idiotka. a nie uważacie, że powinienem jej zapronować żeby sobie zrobiła test na obecność wirusa HIV?

Gość idiotka z kafeterii
no i jeszcze co za cham! nazwal mnie kutas jebany "idiotka"!!! to skandal!!!! co za PROSTAK!

Gość ja jestem dziewicą i powiem
że też na pewno zrobie to z prawiczkiem pierwszy raz. I mam 21 lat. Nie wyobrażam sobie, jak można zacząć uprawiać seks w wieku 15 lat i w 2 lata mieć 3 partnerów:O Dla mnie to dziwne. Więc jeżlei wiesz, ze nie bęedziesz mógł się związać z taką osobą, ze macie różne wartości, co innego się dla was liczy w życiu, to po prostu nie marnuj czasu i cnoty na taki związek. A jeżlei liczysz na seks i ci się spieszy, inne rzeczy się nie liczą, to możesz się w to bawić. Ale jednak uważaj, zeby się czymś nie zarazić:O Ludzie często nie przyznają się do różnych chorób, choc wiedzą, ze je mają:O Na tym forum były juz przykłady:o Jeżeli nawet złapisz jakieś niegroźne wirusy, nie będziesz miał żadnych objawów, to pamiętaj, ze swojej przyszłej partnerce mozesz zafundować np. raka a jak zarazisz ją hsv i bedziesz chciała założyć rodzinę, to niestety ale ona moze miec problemy z donoszeniem ciąży.

Ja uważam, ze powinienneś się zainteresować nie tylko hivem, ale i żółtaczką, hsv, hpv, chlamydią, czy nie ma grzyba, rzeżączki, a nawet... syfilisu:O To nie jest śmieszne, bo ze statystyk lekarskich wynika, ze w 2003 roku do lekarzy zgłosiło się w Polsce ponad 1,5 tys osób z syfilisem:O A ile się nie zgłosiło??? Ta choroba może zaatakowac dopiero po latach!

szczerze Ci radze....ODPUŚĆ SOBIE!!! zobaczysz ze jeśli nie teraz to pozniej bedzie Cie to męczyło!!! ale co my Ci tu mozemy radzic... sam zadecydujesz! przeciez to chyba serce powinno Ci podpowiadac no nie?? a nie ludzie z kafeterii.......

Gość Prawiczek__19
To nie jest prowokacja. Zastanawiam się też, czy osoby o odmiennie różnych moralnościach do siebie mogą w ogóle pasować?

Gość Prawiczek__19
Nie lepiej poszukać sobie porządnej dziewicy i w niej się zakochać?

Gość pfffff
Jeśli oceniasz swoją dziewczynę na podstawie jej przeszłości, to ładny z ciebie palant. Liczy się to co jest teraz, a nie to co było. Równie dobrze ona mogłaby się bać, że będziesz lewy w łóżku. A na pewno się nad tym nawet nie zastanawia, bo liczysz się dla niej ty, a nie takie bzdury. Żenada.

zalicz 3 panienki zanim podejmiecie współżycie wtedy będziesz bardziej doświadczony od niej i wszystko będzie ok;-) Co za kretyńskie problemy, jakie to ma znaczenie?? Kochasz ją?? Ona kocha Ciebie?? to jakby troche istotniejsze jest niż przeszłosć partnera...

Gość to zalezy
przeciez moze ta dziwczyna jest bardzo porzadna , tyle ze miala takie towarzystwo rozbuchane .. Poza tym niby dlaczego mialaby sie nie zabezpieczyc ? Napewno spala w prezerwatywie jak wszyscy wiec moze niczego nie zalapala. ( wcale nie wszyscy maja te choroby , ale mozecie sie przebadac ;;) Bez prezerwatywy to raczej sypiaja tylko dlugie zwiazki na serio i jakies malzenstwa.. chociaz nawet w malzenstwach znam sporo ktorzy uzywaja prezerwatywy bo kobieta zle znosi pigulki - to ma wiele szkodliwych i ubocznych dzialan ! Jak dziewczyna jest doswiadczona , to tym lepiej . Przeciez ty jako prawiczek niewiele masz jej do zaoferowania ! Moze dzieki niej bedziecie miec wiecej przyjemnosci a mniej nudy .. Kazdy wie ze prawiczek to nie jest dobra afera w lozku ..!

Gość pfffff
"Nie lepiej poszukać sobie porządnej dziewicy i w niej się zakochać?" No, lepiej sobie znajdź. Ta dziewczyna pewnie nie zasługuje na takiego ćwoka, który ocenia ją na podstawie przeszłości.

pffff nie pierdol!!! wiem ze w wieku 15 lat człowiek robi rózne głupstwa ale zeby mieć 3 partnerów którzy nie wiadomo ile razy sie z nią jebali..... dla mnie to przesada!!! swoja drogą nie wiadomo jak ona sie odnosi do swojej przeszłości! żałuje? szczyci sie tym??? mysle ze to tez jest wazne!

Gość Prawiczek__19
A jakby wcześniej była dziwką albo kryminalistką to nie miałoby też znaczenia dla was? Dziewczyna po prostu jest nieporządna. Źle się uczy, pali i pije.

Nie, ja nie uważam, ze liczy się to, co teraz. Bo o człowieku świadczy całe jego życie. To, co robi będąc sam, to jak się zachowuje w stosunku do innych ludzi, jak żył i co osiągnął. Nie związałabym sie z alkoholikem, czy pijakiem, tylko dlatego, że tu i teraz, będąc ze mną, nie pije:O Bo nie chciałabym, zeby ktoś opierał na mnie swoje zachowanie. Jak ja wyjdę z domu, pójde do pracy, to nadal będzie pił, bo zatęsnki za mną:O Tak smao, jak mu się znudze, to już nie bedzie miał motywacji, zeby nie pić. Jeżlei ktoś wcześniej np. bił swoją dziewczynę a mi tego nie robi, to i tak jak mu się znudze, zacznie mnie traktowac jak stałą partnerkę, która mu nie ucieknie, to będzie ze mna robił to samo:o Bo niby dlaczego nie, skoro taki właśnie jest? Jeżeli ktoś zanim mnie ponzał spał z każdą, która się nawinie, zdradzał swoje dziewczyny, albo pracował jako męska prostytutka, to dlaczego miałby rezygnowac z czegoś, co stało się lementem jego życia, co weszło mu w krew?:O Ja nie wierzę w to, ze przeszłość da się oddzielić od człowieka, bo tak nie jest. I to, jak ktoś żyje, swiadczy właśnie, jakim jest człwiekiem. I trzeba być naiwnym, zeby uważac inaczej.

Gość Prawiczek__19
Twierdzi, że nie żałuje bo dla niej to były piękne i magiczne chwile.

Gość pfffff
Ale wy pierdolicie bzdury. A ze w sumie w dupie to mam, to nara ;]

Nie, to nie są bzdury. Dka mnie wazne jest to, jakim ktoś jest człowiekiem i jak postępuje. A tego się nie dowiem siedząc z nim w kinie i trzymając się za rączki:o Dowiem się tego, kiedy zobaczę, jak postępuje z rodziną, ze znajomymi, co robi w wolnym czasie, jak się odnosi do innych ludzi, oraz co robił w swoim życiu. \

a tak ode mnie zeby Ci ja odradzic:::::::::::::::::: pomyśl co robiła swoimi ustami.... jak wkładali jej kutasy do buzi, być moze tez tam finiszowali!!! rozpowiadali kumplom jaka to ona jest łatwa i takie tam.....zawsze bedzie Cie porównywać z innymi. a Ty zawsze bedziesz sie obawiał czy którys z poprzednich nie był od Ciebie lepszy!!! :D:D:DD:D::D:D:D:D:::D:

Nie chodzi o to... Ale np. przykro by mi było, gdyby ój chłopak pieprzył inne laski dla sportu. W ogóle bym się z takim nie zadawała, nawet gdyby był super, bo to by oznaczało, ze seks dla niego nie znaczy tyle ile dla mie i że nie ma szacunku dla kobiet. A jakby to robił z miłości, tylko z jedną babką, też by mi było troche przykro, że kogoś kochał oprócz mnie:( Tak to jest.

poza tym napisałeś, ze jest nieporządna- pali, pije, źle się uczy... To co z nią robisz?:O Jak chcesz seksu, i to ci odpowiada, to po co się pytasz. I tak poważnego związku z tego nie będzie... A jak zależy ci na czyms innym, to co? Nie stac cię na lepszą dziewczynę? Po co jesteś z kimś, o kim mówisz: nieporządna?

Gość nie ma sensu
przegrales zycie, 19 lat i prawiczek :O

hmmmm trudny temat , możesz - zostawić ją i znaleźć sobie dziewicę , jeżeli oczywiście jej nie kochasz , to jest - uprawiać z nią sex, nabyć doświadczenia i nie być 19 letnm prawiczkiem - zakochać sie w niej i być z nią do końca życia bez myślenia o takich głupotach wybór należy do ciebie

Gość Prawiczek__19
Uważam, że na seks to jest czas po 20-stce. A jak dizewczyna traci cnotę w gimnazjum to już kompletna porażka :(

Gość bo to jest porażka
w wieku 20 lat to pewnie jak jej się zachce nowości, to tylko bukkake będziesz m,ógł jej zorganizować. Ona już jest kur/wiszem :O. Rzeknij jej wypad w podskokach 🖐️