Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko tak ja....

moj chlopak powiedzial dzis ze kiedys bylam taka zgrabna

Polecane posty

Gość jak to nie ma innych stanów
No farsa jakaś ! 5 kg to w zasadzie nic:) Niektorym to nawet na lepsze wychodzi :) Jesli mozesz napisz ile masz wzrostu i jaka wage , bo moze rzeczywiscie coś z tym twoim facetem nie tak. PS. A z frytek o dwunstej w nocy lepiej zrezygnowac, ale..dla zdrowia - zołądek to cięzko znosi:D

Gość o matkoooo
a wzrost ?

wiesz co, daj sobie spokój. ma Cie akceptowac taką jaka jesteś jeżeli Cię naprawdę kocha. szkoda, że tak sie przejmujesz. Chude dziewczyny nie dla wszystkich muszą być atrakcyjne. niepotrzebnie sie będziesz zadręczać. powiedz mu, żeby sam się za siebie zabrał, bo to działa w dziw strony.

Gość to tylko tak ja....
169 cm mowie mu to mowie, on nie jest taki doskonaly moglby sie wziacs za jakis sport ale tu chodzi o mnie, mam problem z akceptacja samej siebie i takie teksty zapamietuje np. codziennie przed kapiela patrze czy ten celulit sie nie powieksza odkad dowiedzialam sie ze cos tam jest

Gość to tylko tak ja....
a ile max. mozna zrzucic w ciagu miesiaca tak zeby nie pojawily sie zadne roztepy czy efekt jojo? ktos wie?

kobieto, ja mam 167cm i ważę 61 kg. jak to skomentuje Twój chłopak?? Też mam schudnąć? Dodam, że jestem od Ciebie troche młodsza. Na cellulit sa kremy, sport i zdrowy styl życia, ale nie katuj sie dla jego wygody. Lubisz ćwiczyć to rób to dla siebie. No chyba, że jemu tylko chodzi o wygląd, to w nim problem.

Gość starsza jedna koleżanka
Wiesz co ja takiego faceta kopnęłabym w tyłek. Jestem od 20 lat mężatką i wyglądałam raz lepiej raz gorzej,ale mój mąz zawsze twierdził,ze jestem piękna i zgrabna;),tak naprawde to mu nie wierzyłam,ale pozwoliło mi to dowartośćiowac sie i nie zapuścic.Krytyka to nie metoda ,szczególnie jezeli to sie mówi najblizszej osobie.

Gość jak to nie ma innych stanów
Dziewczyno, to jakaś paranoja! Jesli uwazasz, ze chcesz lepeij wyglądać, to idz sobie na siłownię, albo aerobic, a nei stosuj zadnych dit- masz wręcz idealną wagę - jesli pochodzisz na jakeis cwiczenia przez 2 miesiące i przestaniesz jescte frytki w nocy, będziesz chodzacym ideałem i co wazniejsze - zobaczysz jakiego sport da ci kopa. A ten koleś to jednak chyba z takich, ze jedyne czym mogą szpanować to dziewczyna...

Gość to tylko tak ja....
ja chce schudnac.. to dlaczego jest dla mnie taki wazny wyglad ma glebsze podloze.. w moim domu zawsze dbalo sie o wyglad.. moj ojciec trenowal karate- mial czarny pas i wlasna szkole, mama trenowala biegi, pozatym jest piekna kobieta i do tej pory niektorzy mysla ze to moja siostra a nie mama, wyglada bardzo mlodo zawsze bylam dopingowana do tego ze trzeba dobrze wygladac... mialam tyle szczescia ze nie musialam sie duzo starac.. a teraz? nie tylko moj chlopak daje mi do zrozumienia ze gorzej wygladam.. choc z jego ust to jakos najbardziej mnie zabolalo

Gość to tylko tak ja....
wezme sie za siebie od dzis.. mam nadzieje ze mi sie uda

Gość starsza jedna koleżanka
Jak chcesz chudnąć to ok,ale nie pozwól mu ,zeby Cie krytykował . Ja osobiscie nie znosze takich facetów,bo takie podejscie swiadczy tylko o ich kompleksach i nie wrózy niczego dobrego na przyszłosć.

Gość beeeatkkaaa
glupi jest i tyle