Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boraanna

rozwod-dzieci-wyjazd zagranice

Polecane posty

witam,mam ogromny problem,jestem w trakcie sprawy rozwodowej,maz walczy o dzieci z czystego robienia mi na zlosc...mieszkalismy dluzszy czas zagranica,teraz za jego sprawka jestesmy wszyscy w kraju(my i dzieci) przechodzimy poszczegolne sprawy sadowe,psychologow,badania,kuratorow itp. itd. przed nami ostatnia sprawa,raczej ja dostane dzieci,nic na mnie niema,jego swiadkowie w sadzie zeznali ze niemaja mi nic do zarzucenia.chce zabrac dzieci zagranice,gdzie mam prace,zasilki i takie tam,ojciec dzieci ma paszporty oczywiscie ich nie odda,prosze o pomoc osob ktore mialy taki problem,wiem ze sad moze wydac pozwolenie na wyjazd dzieci,czy ktos moglby podzielic sie ze mna doswiadczeniem w tej sprawie..

Mozesz wystapic o to sadownie. Po przyznaniu opieki mozesz natychmiast wniesc o oddanie paszportow dzieci.

dzieki za odpowiedz:) mam adwokata,napewno to zrobi,chcialabym jednak wiedziec co biora pod uwage w sadzie,gdziesz czytalam ze jedna dziewczyna dostala pozwoleniez sadu tylko na trzy miesiace,wyjazd na wakacje

i tak tez bedzie ojciec dzieci musi wiedziec gdzie bedziesz na jak dlugo itd chyba ze nie bedzie mial prawa, ale to malo mozliwe on musi sie na to zgodzic, niestety masz troszke latwiej, bo juz tam bylas i mozna wziac pod uwage dobro i przyszlosc dzieci ja mam trudniej nie wyrazil zgody na wizy do usa, musze czekac, az corka bedzie miala 16 lat

Gość boranna
tak dlugo nie moge czekac,mam prace,zasilki rodzinne,wszystko... a tu?alimenty i 40 zl zasilku rodzinnego?podobno biora pod uwage dobro dziecka,zobaczymy