Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malka21

blizny po tradziku

Polecane posty

Gość malka21

czesc czy znacie jakies sposoby SKUTECZNE NA BLIZNY PO TRADZIKU

Gość nie.

Gość troczek
nie wiem, jak glebokie sa Twoje blizny, ale mi bardzo pomaga na takie slady Diacneal firmy Avene, kosztuje ok 40zl w aptece, pewnie podobny efekt bylby po kremach z kwasami, choc ten zaweira jeszcze retinol, ktory wzmaga podzialy komorkowe slyszalam tez, ze blizny wygladza wcieranie witE

Kiedys gdzies przeczytalam ze ponoc dobra jest zwykla cebula na blizny,przebarwiebai po tradziku.Nie wiem nie probowalam ale mam zamiar.Bo ta masc cepan ktora teraz smaruje nic nie pomaga:((

Wszystko zależy od wieku i głębokości blizn. Jeżeli nie są głębokie polecam zabiegi kwasami albo najlepiej mikrodermabrazję. Jeżeli są głębsze i stare to niestety tylko laserowo.

Gość gość
Zabiegi są bardzo dobre :) Można je stosować też na świeższe blizny, wtedy zabieg da jeszcze większy efekt. Byłam jakiś czas temu na zabiegu Mobilift i żałuję tylko, że tak późno na niego poszłam, bo efekt jest niesamowity. Mobilift to głowica z dwoma klapkami, które pobudzają komórki do regeneracji. Takiego efektu nie uzyskacie nawet po najlepszych kremach

Gość gość
a może warto żebyś się przeszła do apteki i zakupiła dermokosmetyk cetaphil - krem https://www.cetaphil.pl/117/cetaphil-ps-lipoaktywny/ ? Moja przyjaciółka zmagała się właśnie z cerą uszkodzoną po schorzeniach dermatologicznych i teraz ma o wiele lepszą cerą, aż byś nie powiedziała że kiedyś miała jakikolwiek problem skórny :p

Gość gość
Powiem Ci tak: kremy z Cetaphilu bardzo sobie cenię. Dobrze nawilżają miejsca, gdzie występują egzemy, ale na tym ich rola się kończy (może i dobrze). Na blizny to jednak nie pomoże. Ja pozbyłam się blizn tylko dzięki laserowi frakcyjnemu Palomar Emerge. Byłam najpierw na darmowej konsultacji w Clinica Cosmetologica w Gdyni i pani kosmetolog doradziła mi ten zabieg

Gość gość
Wszystko zalezy od rodzaju blizn. Mi zeszły po peelingach medycznych i dermapenie, a mojej przyjaciołce po RF mikroigłowej. Najlepiej wybrać się na konsultacje do kosmetologa, który doradzi co bedzie lepsze w Twoim przypadku. Bardzo polecam w Poznaniu gabinet beauty premium www.beautypremium.pl

Gość gość
White&Beauty Floslek, potem długo nic. Nic tak szybko nie podziałało i nie dało takich efektów. Jestem zachwycona!