Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia1111

mam duży biust to zazdroście

Polecane posty

Gość misia1111

mam większy biust napewno od was to miejcie kompleksy!!:P

Nie wiem kochana czy wiesz, ale mężczyźni najbardziej preferują rozmiar 75 B i jest to mój rozmiar, więc mogłabym powiedziec że to możecie mi zazdrościc, ale nie jestem szmatą i tak nie powiem. A ty jak masz balony sięgające do kolan to uważaj czy ci nie spadną jak będziesz schodzic po schodach. Pozdrawiam

Gość alicja nie bożenka
ja nie zazdroszczę z 2 powodów: 1. sama mam duży biust 2. stanowczo wolałabym mie mniejszy - duże cyce nie są już głównym atutem seksownej kobity i powiększają optycznie całokształt..

Gość guru grzybowe
eee tam ja mam miseczke D i nie narzekam...mogłyby byc wieksze :) nigdy w zyciu bym ich nie zmiejszyła, nie zazdroszczę Wam małych piersi...a poza tym mężczyźni lubia rózne biusty a najbardziej ich właścicielki, więc nie piszcie że lubia małe albo duże...to zalezy od faceta.

Gość hero
skoro tak, to niby czemu mamy Ci zazdroscic?

Gość guru grzybowe
ale ja nie chce żebyście mi zazdrościły, to nie ja jestem autorką topiku :)

Gość hero
a no tak:) przepraszam! To bylo do autorki, nie rozumiem czemu mamy jej zazdroscis. Wazne ze naszym mezczyznom sie podoba:)

Gość czasem tak jest
a czego mam zazdroscic ze zadnej fajnej bluzki niemizna kupic i musisz chodzic w ciuchach o rozmiar albo 2 wiekszych

Gość hoppp
wcale duze cycki nie są fajne bo przewaznie sa obwisle. najlepsze sa srednie:)

Gość cilestka
a znacie może jakies cwiczenia albo dobre(na prawde dobre)i nie za drogie kremy na jedrne piersi?ja mam rozmiar 75B-jak bylam w ciązy i karmilam piersią to mialam mega duze,a teraz znow są srednie i do tego nie są juz takie jędrne:( mozecie pomoc zdesperowanej?:) nie mam nic do swojego rozmiaru,tylko troszke nie moge na nie patrzec bo zleksza zwisają;)

Gość to sie kurna ciesz
ja mialam d ale jak zaczelam karmic piersia i skaczylam moj rozmiar zmiejszyl sie i teraz juz od 2 lat mam b uzywalam od kija kremow serum aby ujendrnic piersi gdyz pozostaly male i obwisle teraz juz jest lepiej ale dalej wydaje setki na kremy za to slyszalam ze kto ma male p[iersi to po porodzie zostaja wieksze tyle ze nie wiszace wiec nie wiem czego tak sie cieszysz

Gość lkoer
tak...

Gość ralalala
duze biusty lubia tylko zboczency, wspolczuje, na stare lata beda obwisle

Gość kiciunia tips
no ja tez mam wielkie piersi faceci za tym szaleja ale czeba to podkreslac najlepiej jak masz opcisla bluske w rozowym jaskrawym kolorze i do tego kłusa miniuwa!leca jak muchy do ognia!tumaczylam wczoraj dziefczynom o tym ale nie chcialy mie sluchac bo zazdrosne sa i tyle!!!!czeba byc sexy!!!tu w stanach tak sie kobiety ubieraja i maja fecetow na palca kazdej reki!!!!

Gość świeta świeta racja...
.... ja wcale nie zazdrosze duzych cyckow! ja sama mam za duze - tak uwazam-choc moj facet jest w ni9ch zakochany:) i to najwazniejsze:) mam c70 ale wolalabym miec mniejsze... no ale trudno.... dobrxe ze nie sa d bo by byla zalamka. duze piersi to wacale nie jest bonus, nie ma sie tak tym co cieszyc.....

Gość cilestka
nie czaje Cie troszke,ale spoko.przeciez sie nie ciesze ze mam zwisy,prosilam tylko o porade,nie umiesz w miare normalnie odpisac?i sie KURNA nie ciesze:)