Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabaluga

Promienna, wypoczęta twarz-jak to osiągnąć ?

Polecane posty

No własnie...Moja buźka ostatnio,a może zazwyczaj tylko teraz to bardziej dostrzegam jest jakby stale zmęczona,bez blasku, świeżości a mam dopiero 21 lat :( Zawsze zmywam makijaż, na noc krem nawilżający Baby dream, albo zel Garniera na noc,budzę się z całkiem fajna taka zdrowo rumianą skórą, ale poźniej...:o Używam podkładu Lirene Shiny Touch niby ma rozświetlać :o Troche jakby dookoła twarzy pudru brązującego. Nie chce tyle tego na twarz pakować bo mam wrażenie ze jeszcze bardziej mi to buźke obciąża i męczy. Nie wiem już co robić,moze jakies maseczki,albo zmienic podkład.Cos na podkrążone oczy... Dziewczynki, proszę o jakieś rady bo troche mnie to smuci na prawde jak mi ktos mówi : chyba miałas cięzką noc :P a w gruncie rzeczy spałam jak suseł 9 godzin :P :)

Gość polecam peeling albo
jakąs domową mikrodermabrazję.

a cos więcej na ten temat ? ;) pilling to ja tylko ten słynny z kawy znam :D

Gość nnnnnnnnnnnnn

Gość peeling z kawy
i cynamonu to na ciało - na pupe, uda itd. na cellulit ale NIE na buzie!!!!!!!!!

wiem wiem ;) tak ogólnie napisałam ;) chociaz z cynamonu kiedys zrobiłam :D nie polecam :D

Gość polecam peeling albo
idziesz do sklepu, podchodzisz po półki z peelingami i wybierasz odpowiedni dla siebie. Podobno morelowy St. Yves jest bardzo dobry. Na wizażu możesz sobie sprawdzićrecenzje albo w Damskiej Torebce.

Gość na coś takiego to
tak naprawdę najlepiej poczekac na wiosnę i chodzić na dlugie specery bez zadnego makijazu, jesc duzo warzyw, rzezuchę i olej winogronowy dodawać do sałatek - to bardzo dobrze działa

a jakies maseczki może ? albo podkład rozświetlający ? Jutro pochodze troche po drogeriach ,zorientuje sie w tych pillingach ;)

Gość Kendra_1984
ja moge ci polecic podklad AA OCEANIC ten rozswietlajacy! jest rewelacyjny! moja twarz jets super po nim ! spij duzo,rob peeling raz na tydzien jedz zdrowo pij duzo wody i zielonej herbaty owoce a bedzie ok :)

Gość Dobrze sie wyspac
Spac tyle ile potrzebujemy a nie mniej/wiecej. To tez sztuka zeby wiedziec ile organizm musi odpoczywac!

Gość proponuję pójść do
Rossmana, kupić kilka saszetek różnych maseczek i peelingów i zrobić sobie wieczór dla urody:)

hihi tak tez zrobię, na jutro przewiduje dłuuga wizyte w rossmanie i różnych kosmetycznych sklepach :P Własnie czytałam o tym podkładzie AA- same pozytywne opinie :) Co mi jeszcze przyszło do głowy...może powinnam łykać jakies witaminy ?

Gość Kendra_1984
nie zraz sie jak natkniesz sie na negatywnw. ja sie natknelam min na to ze kosc sloniowa jest ciemna awcale nie! ja peelinguje regularnie buzie wiec mam dosc jasna karnacje(uzywam tez brevoxylu) i ten odcien jest supi! a miod i piasek bardzo zolte! polecam ,po nim moja buzia jest wypoczeta i ciesz sie ze sie na niego slusilam,bardzo tani jest:)

Gość anin
Podkład rozświetlający AA dla mnie jest do bani! Moja skóra jest wtedy w plamy, mimo, że aplikowałam go na różne sposoby. Maseczki i peelingi też nie są mi obce. Po postu, nie wszystko pasuje wszystkim :) dla mnie zbawienne okazało się używanie bardzo lekkich podkładów typu "mus" wtedy moja buzia dość długo utrzymuje świeżość, a na policzki nakładam ciut połyskującego cienia do powiek. Dlatego cienia, że puder brązujący jest zbyt ciężki, a rozświetlający ma ciut za duże drobinki brokatu. Cienie do powiek mają bardzo drobny miał połyskliwy zamiast tych świetlistych drobinek, a dla mnie to najlepsze rozwiązanie.