Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huba buba

jakis ciekawy pomysł

Polecane posty

Gość huba buba

na przywitanie ukochanego mezczyzny ,gdy wroci w nocy z pracy?dodam ,ze on nie jest wtedy zmeczony...

Gość profilaktyczny strzał
z liścia polecam połączony z wykopem w krocze a całośc akcji zamknięta soczystym backhandem w nery

Gość huba buba
no wiecie,zawiodłam się,co to za rady?czekam ,aż sie zrehabilitujecie, do 22giej jeszcze troche czasu zostało

ale też masz problem.... załóż spódniczke, bądz bez majtek, rozbierz go, usiądz mu na gołym tyłku, tak żeby czuł Twoja cipkę!!! wybalsamuj plecy i strzel mu zajebisty masaz!!! jak zobaczysz ze sie podjara to dosiądz go na jeżdzca! ot to co mi sie zawsze podoba :D albo zapal kilka swieczek w łazience, nalej gorącej wody do wanny i weżcie wspolna kąpiel :)

Gość huba buba
dzięki:)

Gość huba buba
eee tak nie lubię bo mi sie wacek dynda na wszystkie strony a poza tym mam łatwo marznące jajka

Gość huba buba
a co do tego balsamu.moze byc moj?nie przeszkadza to facetowi?

Gość huba buba
spadaj wstrętny podszywaczu,nie jestem obojnakiem ,jestem kobietą

ale też masz problem.... załóż spódniczke, bądz bez majtek, rozbierz go, usiądz mu na gołym tyłku, tak żeby czuł Twoja cipkę!!! wybalsamuj plecy i strzel mu zajebisty masaz!!! jak zobaczysz ze sie podjara to dosiądz go na jeżdzca! ot to co mi sie zawsze podoba :D albo zapal kilka swieczek w łazience, nalej gorącej wody do wanny i weżcie wspolna kąpiel :)

sorki cos mi dwa razy wskoczyło :P jak do masazu pleców to obojętnie jaki!!! chyba ze do handjoba albo Hiszpana to juz trzeba taki który nie uczula! :)

proponuje złoty deszczyk to było marzenie mojego faceta i to zrobiłam !!! ale nie powiem rozkręciło mnie to a jego do szaleństwa

Gość ulalalalala
to juz hardcore...

Chyba was porąbało do końca. Czytacie za dużo Cosmopolitana (zamiast uważać w szkole na lekcjach). Jak facet wraca w nocy zmęczony po pracy to zróbcie mu dobrej herbaty, zapytajcie co (i czy) chciałby zjeść, oddajcie pilota do TV i nie róbcie za dużo hałasu.