Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie kaczątko

Czuje sie potwornie brzydka..

Polecane posty

Gość brzydkie kaczątko

nic nie warta, głupia, naiwna, bez wartości, czuje sie brudna...

Gość ....ty678u
nie ty jedna a na dodatek pewnie bez powodu.. i na to nie ma lekarstwa

Gość brzydkie kaczątko
nie wiem ale tak sie czuje:( inni mówia, ze to nieprawda, ze jestem ładna, ze przeciez studiuje, ze jestem mądra ale ja sie czuje strasznie zle ze sobą, czuje sie pusta, jakas wypalona, naiwna, bez wartości i nie mam do siebie szacunku:(

Gość brzydkie kaczątko
brak jakiejkolwiek miłosci ...nie ma jej i nie było nigdy w domu, nie zaznałam jej gdzie indziej.....to jest straszne uczucie....wpadłam w jakich chory układ bo brakowało mi bardzo uczucia a teraz czuje do siebie samej niesmak....ale czuje sie tez jakas brudna, ten brud jest dziwny...kiedys inny niz teraz ale tak samo boli:(

Gość już łabędziowa
łe...:o miałam to samo.... co to za frajer? :classic_cool: napisz coś więcej a my zadecydujemy czy warto się przejmować frajerem ....:o

naiwna i bez wartości czuję się także jakąkolwiek głupotę staram się niwelować (z różnym skutkiem) jeśli mam Ci coś poradzić, to chyba tylko nie-myślenie o tym :) i nie zamykanie się w swoim hermetycznym światku nie znasz dnia ani godziny jak ktoś Cię obdaruje uczuciem albo już tak jest... masz przyjaciół, znajomych, dla nich jesteś wartościowa pomyśl sobie, że przecież to obiektywne zdanie - więc na pewno prawdziwe :) 🖐️

a ten brud to ja tylko znam ze słuchu... no ale przecież każdy potrzebuje bliskości - więc Twoje/wasze prawo :)

Gość brzydkie kaczątko
znajomych mam ale bardzo mało, to sa znajomi ze studiów, którzy mieszkaja daleko wiec nigdzie z nimi nie wychodze.....jak gdzies wyjde zaczepiają mnie starsi panowie....juz tkwie w takim związku-nie zwiazku bo sama nie wiem jak to nazwac i czuje sie upokorzona na maxa:( w rodzinie jestem uwazana za dziwaczka bo jestem sama, to jest koszmar , dla nich nie liczy sie ze mam plany, ambicje, ze studiuje ....ale nie mam nikogo..... ten brud...tego sie nie da opisac, jakby rzeczywiscie brudna a teraz zmieszana z błotem..

ad znajomych - nie w ilości tkwi siła; rodziną się nie przejmują :O - Twoje życie, zawsze będą gadać; to dlaczego nie uwolnisz się z tego związku ?

Gość już łabędziowa
jak żonaty to gonić 😠 a jak nie wiesz czy zonaty - to pewnie żonaty..

Gość brzydkie kaczątko
zonaty...tzn w separacji i był juz zanim go poznałam...

Gość brzydkie kaczątko
nie potrafie sie uwolnic bo zalezy mi na nim, cos do niego czuje ale niestety jest to obustronne.....on ma mnie tylko do zabawy...zaczełam mówic sobie ze ja jego tez tak traktuje i ze to taki luzny zwiazek ale to jest puste a ja chce normalnego związku opartego na uczuciu...a tu czuje sie dziwnie:(

Gość już łabędziowa
ha ha ha (gorzki śmiech)...oni wszyscy w separacji.... jak nie chcesz znienawidzić mężczyzn to zostaw tę znajomość, mówię Ci

Gość brzydkie kaczątko
ja czuje ze juz mam do nich wstręt...nie ufam ...a jednoczesnie chciałabym załozyc normalną rodzine.... to był pierwszy facet, z którym sie przespałam i nie mam super wspomnien z tym związanych...teraz jest fajnie ale...ta cisza po spotkaniach, ten brak rozmów.....Boze w co ja sie wpakowałam:(

Gość już łabędziowa
kochana, nie martw się,jeśli Ci to ulży to wiedz, że ja tez mialam szansę się wpakowac dokladnie w to samiutko - miałam depresję, spotkałam sk...a i mimo depresji i leków, które bralam nie dałam się. Długo to trwa u Ciebie?

Gość brzydkie kaczątko
związek trwa 1,5 roku ale ja sie własciwie od zawsze czułam tak dziwnie:( on trafił na łatwy grunt i niby nie jest chamem ( a moze jest a ja tego nie widze) ale ja czuje sie zle.... np dzis mielismy sie spotkac ale ja jestem przed okresem i sie zle czuje a do tego jestem chora ale zaproponowałam ze mozemy sie spotkac jak po mnie przyjedze i sobie polezymy i cos obejzymy a on na to ze skoro i tak nie mozna ze mnie korzystac to po co mamy sie spotykac:( czasami własnie mówi mi takie teksty ale obraca to w zart.....mówi mi rózne rzeczy a ja juz nie wiem co mam robic i jak sie bronc...czuje sie totalnie zagubiona:(

Gość już łabędziowa
jeeeeeeeeeeeeeeeny, kobieto - wiej od gnoja jak najdalej :( A to bydlak :(:( A pociesz się, ze za takie traktowanie to mu kiedyś ktoś moze sklepie pysk za jakąś dziewczynę. Nie sypiaj z nim więcej. Jak mnie wk...takie gnoje😠

Gość brzydkie kaczątko
czuje sie jak maszynka do sexu...a on na to ze on tak samo wiec mam nie marudzic..

Gość już łabędziowa
a pogoń Ty tego marudnego sukinsyna co? 😠

\"to ze skoro i tak nie mozna ze mnie korzystac to po co mamy sie spotykac \" ja rozumiem, czasem można być tak uzależnionym od drugiej osoby, że godzić się na poniżające traktowanie, ale to przesada i pewnie sama o tym wiesz; jeśli sama nie będziesz się szanować on tego też nie będzie robić; skoro to Twój pierwszy to nie wiesz, że z innym nie będzie Ci dużo lepiej. Zasługujesz na więcej. A mogę się założyć, że jeśli Ty go zaczniesz źle/gorzej tratować, jego zachowanie (w dużym prawdopodobieństwie) zmieni się na lepsze. Z reguły tak jest ... Trochę silnej woli kobietko !

Gość brzydkie kaczątko
ale jak ja go mam gorzej traktowac???

czasem odmów spotkanie/ nie pokazuj że aż tak Ci na nim zależy/ niech wie, że jacyś inni faceci się obok Ciebie kręcą... ale niech się zmieni albo faktycznie - odpuść sobie bo moim zdaniem nie jest Ciebie wart =/

Gość brzydkie kaczątko
ale ja odwołuje czasami spotkania..jak dzis i własnie gadam z nim przez gg.....ma pretensje ze jestem chora, niby zartuje ale... napisał mi ze sobie musi znalezc kogos w rezerwie, ze jak ja nawale to zeby była inna...i tak sobie zartuje:( jemu zalezy...ale tylko na moim tyłku:(

Gość vcxwer
a ja mam podobnie ..Nie czuje sie brzydki ,ale nic nie warty..

Gość już łabędziowa
sluchaj, on Cię juz wyczul - teraz od Ciebie zalezy czy chcesz się spotykać z taką męską........ czy odpuścić jak umiesz być wyrachowaną suką to dasz radę to ciągnąć, winnym razie - odpuść

Gość sey
vcxwer znajdź sobie dziewczynę to twoje poczucie wartości wzrośnie