Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie kaczątko

Czuje sie potwornie brzydka..

Polecane posty

zatem ja nie rozumiem =/ po kiego Ci to ? dla przyjemności + jednostronej miłości + przedmiotowego traktowania; a możesz mieć przyjemność + obustronną miłość lub co najmniej szacunek; tyle, że nie z min - skoro tak pisze, niby w żartach, to pewnie coś w tym jest. będziesz się pogrążać coraz bardziej, aż w końcu, uwolnienie się od niego, będzie dużo cięższym. ej, szanujcie się laski ;)

Gość brzydkie kaczątko
nie jestem wyrachowaną suką....nie potrafie taka byc:(

Gość brzydkie kaczątko
nawet nie potrafie jemu odpyskowac na te teksty a jak powiem cos ostrzej ze mi sie cos nie podoba to zaraz czuje sie winna....moze dlatego ze on tak mówi:(

Gość już łabędziowa
wiesz co? nie dajesz się szanować - od chłopa trzeba wymagać, ale milosc to niby jak ten pies jest...ech...rozumiemCię, ale nie pochwalam :/

Gość vcxwer
ale nie mozesz sobie znalesc innego faceta?

Gość brzydkie kaczątko
ja nie jestem zbyt rozrywkowa, nie lubie wychodzic za bardzo z domu, jego poznałam przez net i sie z nim tylko spotykac.....nie wiem co to ale nie interesują sie mną inni faceci...no chyba ze tacy po 40stce:( oni to tak, walą smiało o co im chodzi.. do niego sie juz przyzwyczaiłam ale kiedys chciałam odejsc i zaczełam sie z kims spotykac, nic do niego nie czułam ale chciałam odejsc on tego....a on tak nagadał, tak na tłumaczył ze z nim zostałam:( to jakies chyba uzaleznienie???!!

Gość vcxwer
moze niepotrzebnie sie tłumaczysz..Gdybys wiedziala na co sie zanosi zrezygnowałabys w odpowiednim momencie..

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość brzydkie kaczątko
nie potrafie sie od niego uwolnic :( :(. Zniszczy mnie.

Brzydkie Kaczątko, ten dla którego warto zapłakać nigdy nie doprowadzi Cie do łez, chyba że to będą łzy szczęścia. Masz ode mnie na otarcie łez 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 I od teraz zaczynasz myśleć pozytywnie :)

To teraz mu pokaż,że jesteś wyrachowaną suką. Powiedz mu,że było fajnie,ale musi popracować nad sobą,bo jest kiepski w łóżku:d,a Ty znalazłaś kogoś lepszego:P

Mandylia, można też jeszcze bardziej złośliwie :D Np. takiemu kochasiowi, który zalał sadła za skórę można posłać list z wyjaśnieniem, że nie jest już tym jedynym że dołącza się fotografie, ale musi znaleźć swoją, bo wszyscy się już wymieszali :)

Gość Wredniaczka
Popatrz się na Kaczyńską - od razu poczujesz się piękniejsza. :P

Gość hormonalnie zwichrowana
uwazaj, w takim stanie wpadniesz w jakas sekte albo w najlepszym przypadku wcisniesz moherowy berecik postaraj sie raczej poszukac sily w sobie: czlkowiek uczy sie na bledach...porozpieszczaj siebie, bo jestes tego warta..przyjdzie wiosna i bedzie lepiej

Gość zaspana
póki nie zwiekszysz swojego poczucia wartosci zawsze bedziesz trafiała na takich, a teksty zeby go rzuciła są na nic, to tak jak mowic maltretowanej zonie zeby zostawiła meza, powinnas isc porozmawiac z psychologiem i ewentualnie zaczac terapię, moze ktos mądry poukłada Ci w glowie bo sama nie dasz rady

Gość między żoną
a małolatą wykorzystywaną przez starego ch.uja jest spora różnica, nie sądziśz :O

Gość poperta
no nie, przecież to jakiś obłęd jak można być tak naiwnym, coś mi się zdaje, że ktoś robi sobie niezłe jaja.Każdy z nas ma swoją godność no i te granice wytrzymałości gdzie one są?