Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem za

Czy odebrać matce 8-latka ?

Polecane posty

Gość co to ma byc
nie oceniaj matki, bo nigdy nie wiesz czy sama nie znalazlabys sie w takiej sytaucji

Gość nie uczeń
matka się wypowiadała że on wstaje w nocy i wyjada z lodówki...

Gość co to ma byc
to tak jak z kara smierci.... analogicznie rzecz ujmujac wszyscy sa za wprowadzeniem kary smierci, bleble ble, ale nikt nie rozwaza ewentualnosci ze sam kiedys moze byc niewinnie oskarzony i co wtedy... rozne sa sytuacje w zyciu, nie oceniajmy matki, nigdy nie wiecie co wam sie w zyciu przytrafi i czy chcielibyscie zeby jacys obcy ludzie na jakims forum jak to pisali TAK ODBIERZMY JEJ SYNA

/co ma być/,źle mnie zrozumiałaś/eś.Ja miałam na myśli,żeby dać go gdzieś do jakiegoś szpitala,sanatorium.......No,gdzieś,gdzie by go odchudzili. Nie jestem,za tym,aby go odbierać.Absolutnie🌼

Gość co to ma byc
Marketa--- to nie bylo skierowane do Ciebie, bo dobrze Cie zrozumialam, chcialam tylko zeby ktos nie napisal zaraz TAK JESTEM ZA nie zastanowszy sie nawet nad tym

Gość z pewnoscia cała rodzina
potrzebuje pomocy...pomocy a nie żeby zaraz zabierac dziecko od matki przecież on ma dopiero 8 lat !!!!A swoja droga to apetyt ma ...:) a ja się marwie ,że mam w domu niejadka...:) 🌼

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Niestety ale wydaje mi się że jest to conajmniej dziwne,że matka nie potrafi poradzic sobie z synem. Dziecko wyjada w nocy z lodówki? To cholera lodówka powinna być praktycznie pusta,zero zapasow,a kupowac jedzenie na bierząco.Czemu rodzina nie przyprowadziła dziecka do dietetyka?To jet jakieś chore.Rozumiem dziecko moze mieć nadwagę,ale to rodzice powinni biegać do milionów lekarzy,a nie udawać ze problem nie istnieje.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Poza tym dziecko czesto zajada smutki,powinien zająć sie nim psycholog.

Gość co to ma byc
jednak mimo wszystko uwazam ze odebranie matce 8 latka to chore posuniecie, owszem pomoc specjalistow,ale nie krzywdzenie dziecka jeszcze bardziej