Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 majowka

dzieki gg dowiedzialam sie ze ma kogos na boku

Polecane posty

Go艣膰 zasmutkowana
majowka,badz dzielna jutro,mocno trzymam kciuki 馃槝

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie bo test
wykrywa ci膮ze o kazdej porze! robilam wiec wiem. A ty skoro nie robilas to przeczytaj sobie w ulotce! tak jest tylko wspomniane ze lepiej jest robic rano a nie ze wykrywa tylko rano p贸lm贸zgu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieram cuchnie prowokacja
o 14.16 piszesz 偶e jeste艣 spakowana i jedziesz do rodzic贸w o 16.22 ju偶 u nich jeste艣 i w dodatku piszesz 偶e opowiedziala艣 wszystko mamie ... piorunujace tempo musze przyzna膰 i te偶 nie wierze 偶e w takiej sytuacji rozmowa z mama trwa 10 minut bo musisz lecie膰 na net pisa膰 dalej o swojej historii....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 linapau
moze rodzice mieszkaja bliziutko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smierdzi mi to prowokacja
zgadza sie..dla mnie to tez prowokacja... historia z filmu wzieta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurrrrcze
i jeszcze zdazyla test po drodze kupic??

Udost臋pnij ten post

No faktycznie, bo test kupi膰 to jest prawdziwa wyprawa. Najpierw trzeba znale偶膰 jak膮艣 aptek臋, co jest czynem wr臋cz nie mo偶liwym do wykonania. Nast臋pnie trzeba stan膮膰 w tej kilku kilometrowej kolejce i uzbroi膰 si臋 w cierpliwo艣膰. Bo w ko艅cu tyle klient贸w przed tob膮, 偶e nie wiadomo, czy wszystkich test贸w nie wykupi膮.....

Udost臋pnij ten post

no jasne ;) ulice dalej .... no dajcie spok贸j nastepne..... napisala " spoznia mi sie troche okres" takie okre艣lenie wedlug was oznacza ile dni ??? bo dla mnie troche mi sie spoznia to kilka dni, 3.. 4.. 5.. co ten test ma wykaza膰 po kilku dniach ??? u naszej fem fatal oczywi艣cie ci膮偶e !!!! no teraz to dopiero melodramat...... robily艣cie sobie kiedy艣 test cia偶owy ??? ile z was pomy艣laloby patrzac na wynik 偶eby zaraz pisa膰 o tym na necie ???? nie o wirtualnym 艣wiecie wtedy sie my艣li !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurrrrcze
nowa pomysl logicznie 2 godz. na to wzystko miala!!!! chyba ze jej mama mieszka dwie ulice dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusia111
Ja tez uwazam, ze to prowokacja. Jakos ta zdrada przez gg, szybkie odejscie a teraz ciaza.. ehh dziwne. Za malo emocji w tych postach;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jogobela
mi test wyszedl pozytywny dwa dni przed spodziewanym okresem,wiec kilka dni po jest to mozliwe:) do mojej mamy mam 15 min samochodem,a jak kiedys sie poklocilam z mezem i pojechalam do rodzicow to opowiedzenie co i jak i rozpakowanie sie zajelo mi godzine,wiec i to jest mozliwe

Udost臋pnij ten post

jogobela ---- jak mi jeszcze napiszesz 偶e o obu tych wypadkach zaraz leciala艣 pisa膰 na necie to spadam z krzesla !!!!

Udost臋pnij ten post

aha i gratuluje lux pamieci ;) ja jak jade do rodzic贸w to zabij mnie ale za cholere nie powiem ci ile czasu zajelo mi opowiedzenie o czym艣 i rozpakowanie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak tak - wiemy wiemy
swego czasu mieszkalam ze swoim facetem 15min od mieszkania swoich rodzicow. piechota. a strescic cala ta sytuacje da sie w paru zdaniach. nie kazdy musi sie rozgrzebywac w detalach i mamlac i wybebeszac z najglebszych uczuc czy to przed rodzina czy to publicznie. topic zaczal sie od prosby o rade. pociagnelo jako nieco bardziej emocjonalny topic. i co ci w tym przeszkadza? a nawet jesli? nawet jesli prowokacja to co? nam sie ta prowokacja /powiedzmy/, bardzo podoba, jasne? bardzo nam dobrze czuc sie potrzebnymi i dawac rady. i jeszcze lepeiej jesli sie utozsamiamy, bo jestesmy w takiej samej kijowej sytuacji... bardzo nam milo uruchamiac poklady ludzkich uczuc. i nikt nas NA SILEe nie musi uswiadamiac w temacie 'prowokacja, prowokacja!'. panstwu juz podziekujemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣cie 偶e tak
bardzo mi艂o uruchamia膰 pok艂ady ludzkich uczu膰 , tylko jest ju偶 mniej mi艂o kiedy dowiadujesz sie 偶e robisz to bo komu艣 sie nudzi i postanowi艂 sie zabawi膰, uruchomisz te pok艂ady raz, drugi , trzeci ..... okazuje sie 偶e naprawde sie przejmujesz czyim艣 problemem , chcesz doradzi膰, pom贸c a potem wychodzi 偶e to 艣ciema..... efekt jest taki 偶e nastepnym razem masz ju偶 gdzie艣 czyje艣 problemy i nie zawracasz sobie g艂owy w ko艅cu nikt nie lubi jak robia go w balona i potem osoba kt贸ra naprawde potrzebuje rady zbiera 偶niwo po takich fantazjach, nikt ju偶 nie chce pisa膰 , doradza膰 , jest obojetny ...... dlatego uwa偶am , 偶e takie granie na ludzkich uczuciach to perfidne zajecie i bardzo licha rozrywka je艣li tak ci sie to podoba i to popierasz to nie miej pretensji kiedy kiedy kto艣 uruchomi pok艂ady twoich uczu膰 ty sie zaanga偶ujesz, powiesz kocham....... a potem dowiesz sie 偶e to tylko by艂a rozrywka, zabawa bo kto艣 to lubi ......... uczucia nie sa do zabawy i obojetne czy to bedzie mi艂o艣膰, wspo艂czucie, 偶al, troska, zrozumienie ..... tak nie wolno !!!! chyba, 偶e to film albo ksia偶ka i od razu wiesz w co grasz i 偶e masz do czynienia z fikcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jogobela
nie no nie siedzialam i nie zalilam sie w necie,dlatego,ze ja wole rozmowy na zywo i np lepiej mi pogadac z przyjaciolka o takich rzeczach niz z obcymi ludzmi,napisalam poprostu,ze mozliwa jest taka sytuacja jaka ma majowka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M艂odaKobietka
Wiesz,my艣l臋 偶e narazie nie powinna艣 mu m贸wi膰 o dziecku p贸ki sprawa si臋 nie wyja艣ni.Spotkaj si臋 z nim i porozmawiajcie ale tak szczerze i tylko o tym co si臋 sta艂o - poniewa偶 wiadomo艣膰 o dziecku mo偶e wp艂yn膮膰 na jego zachowanie.Ci膮gle nie mog臋 zrozumie膰 czemu faceci tak post臋puj膮 ale znam ju偶 kilka przypadk贸w gdzie wyst膮pi艂a podobna sytyacja i para po czasie dosz艂a do porozumienia i s膮 razem.Trudno b臋dzie zaufa膰 mu ponownie ale spr贸bowa膰 mo偶na.Ludzie si臋 zmieniaj膮...a n贸偶-mo偶e dosta艂 takiego kopa i zobaczy艂 co straci艂?zrozumia艂 i wiecej si臋 to nie powt贸rzy? Ale to Twoja decyzja - Ty znasz go najlepiej. Pozdrawiem i trzymaj sie serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glupki
sa testy ktore mozna robic o obojetnie ktorej porze dnia, zyjemy w 21 wieku

Udost臋pnij ten post

szkoda mi slow na tych ktorzy mysla ze kazdy temat na tym forum to prowokacja bo cos im sie tam nie spodobalo, za blisko mam do mamy, za krotko z nia rozmawialam, za szybko zrobilam test i jeszcze pisze o tym na forum no ludzie przeciez to smieszne co wy piszecie. Ja nie naleze do osob ktore bawia sie uczuciami innych. Dla tych ktorzy sa ze mna i mi wierza mimo wszystko dziekuje za wszystkie rady, zrobilam test jeszcze raz dzisiaj dla pewnosci i znowu wyszedl pozytywny czyli male cudo we mnie rosnie. Jestem z nim umowiona o godz 15.00 dzisiaj, zdecydowalam ze narazie mu nie powiem, chce uslyszec najpierw co ma mi do powiedzenia i co chce zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lithia
maj贸wka zanim mu powiesz o ci膮偶y zr贸b USG czy ci膮偶a si臋 prwid艂owo rozwija. Ja tak偶e jeszcze 2 misiace temu zrobi艂am test i to z krwii, wysz艂a ci膮偶a, powiedzia艂am ch艂opakowi a na USG si臋 okaza艂o, ze ci膮偶a jest obumar艂a.. 呕ycz臋 Ci aby艣 mia艂a zdrowego i 艣licznego dzieciaczka :)

Udost臋pnij ten post

Maj贸wka jestem z Tob膮, i pami臋taj,偶e napewno si臋 u艂o偶y. Tak, 偶e bedzie dobrze i dla Ciebie i male艅stwa. Bad藕 dobrej my艣li...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jogobela
majowka-tylko staraj sie nie denerwowac,napewno sie wszystko ulozy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upopppppppp

Udost臋pnij ten post

majowko wlasnie w tym momencie trzymam za ciebie kciuki jestes silna jezeli macie byc razem i maciebyc szczesliwi to bedziecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 usa-ko-sama
艢ledze topic od poczatku, nie wydaje mi sie on prowokacja. Jesli tak to trudno, jesli nie to rzymam ciuki za autorke i zycze powodzenia:*

Udost臋pnij ten post

juz po spotkaniu, no coz, bylo tak jak mowiliscie, piekne slowka, blagania o wybaczenie, chce zebym wrocila, chce zaczac od nowa mowil ze byl glupi, ze to byl tylko flirt do niczego nie doszlo i nigdy by nie doszlo bo mnie kocha itp. powiedzial jeszcze ze chce abysmy sie pobrali, zalozyli rodzine, ze juz czas i ze on tego bardzo chce, nie jestesmy ze soba dlugo 2 lata ale on wie ze ja to ta do konca zycia ja tez wiem ze on to ON, bardzo go kocham, boje sie ale chyba wroce, narazie jeszcze jestem u rodzicow i mysli mi sie klebia nie powiedzialam mu jeszcze o ciazy ale pewnie sie ucieszy mama mowi ze mam dac mu szanse Boze jak ja go zobaczylam dzisiaj myslalam ze sie nie powstrzymam i rzuce na niego, tesknie za nim cala soba, chcialam go dotknac i pocalowac moze robie blad ale chyba mu wierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leasing
Daj szans臋 do jednego b艂臋du

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenka12345
Majowko, gratuluje malenstaw. Powinnas mu powiedziec o ci膮zy i dac mu jeszcze szanse. Kazdy moze popelnic blad!!on napewno tego teraz bardzooo zaluje i wie ,偶e 藕le zrobil.Co偶 stalo si臋 i nie odstanie, ale prawdziwa mi艂o艣膰 umie wybacza膰. WAsze dzieci膮tko powinno mie膰 oboje rodzic贸w!!!!!trzymaj sie i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post