tworki jukon welcome 14 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jest zima, więc jak biegać Przecież ty podobno biegaczka jesteś, nie wiesz, że się normalnie biega o tej porze roku, nie widzisz biegaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ej ale jaki kirindż, Zawsze gdy mnie chwilę nie ma i przyjdę to salowa piszę o mnie w co 5 poscie a mi każe sobą gęby nie wycierac. Lubi o tobie pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszo 7 Napisano 3 godziny temu Ha ha ha, nawet jeżu tyra łysą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubi o tobie pisać Nie da się nie zauważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Cicho sza bo dostaniesz minusa A ty nie jesteś liderką? Byłaś niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 450 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jest zima, więc jak biegać wyjscie ze śmieciami sie nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja biegam w bluzie. W Kanadzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wyjscie ze śmieciami sie nie liczy Od tego mam ludzi. Podział obowiązków musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 476 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, tworki jukon welcome napisał: Przecież ty podobno biegaczka jesteś, nie wiesz, że się normalnie biega o tej porze roku, nie widzisz biegaczy? Ona chyba nigdy nie biegała raz do mnie napisała, że właśnie się nażarła i idzie biegać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: W Kanadzie? Też na K ale w mieście w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alnold Swarcenigger 1 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, salix napisał: Ona chyba nigdy nie biegała raz do mnie napisała, że właśnie się nażarła i idzie biegać. Do kibla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 654 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, salix napisał: Ona chyba nigdy nie biegała raz do mnie napisała, że właśnie się nażarła i idzie biegać. Żeby nie zdążylo się odłożyć. To ma sens 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: co jest prowokacją? libed by sie nadał.. Słowa kluczowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Też na K ale w mieście w Polsce Kraków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kraków? Tak jak krakowskie przedmieście jest w Krakowie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Tak jak krakowskie przedmieście jest w Krakowie. Znalazłaś tam w końcu pracę Srelciu? Czy kolejnego ojca dla swojego dziecka? Posłuchaj mnie teraz uważniej - Bo więcej powtarzać nie będę - A widzę, że uparłaś się na mnie z Moonem, swoim dawnym kochankiem i dam Ci leniu dobrą radę -Naucz się z w koncu robić gołąbki, nawet z nudów i hejtować też trzeba umieć 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kraków? Pudło. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Pudło. Droczę się, bo mnie to nie interesuje Kraków, Wrocław pięknie miasta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EIżbieta 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Droczę się, bo mnie to nie interesuje Kraków, Wrocław pięknie miasta.. Bielsko-Biała też a takie łyse https://f.kafeteria.pl/temat-7890196-qwerty88/?page=5 pijaczki jak ty tam mieszkają Edytowano 3 godziny temu przez EIżbieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 3 godziny temu Cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znalazłaś tam w końcu pracę Srelciu? Czy kolejnego ojca dla swojego dziecka? Posłuchaj mnie teraz uważniej - Bo więcej powtarzać nie będę - A widzę, że uparłaś się na mnie z Moonem, swoim dawnym kochankiem i dam Ci leniu dobrą radę -Naucz się z w koncu robić gołąbki, nawet z nudów i hejtować też trzeba umieć Tiggerują cię nawet te nieszczęsne gołąbki? Ty musisz mieć udane i ciekawe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 50 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Droczę się, bo mnie to nie interesuje Kraków, Wrocław pięknie miasta.. Wrocław nie jest na K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znalazłaś tam w końcu pracę Srelciu? Czy kolejnego ojca dla swojego dziecka? Posłuchaj mnie teraz uważniej - Bo więcej powtarzać nie będę - A widzę, że uparłaś się na mnie z Moonem, swoim dawnym kochankiem i dam Ci leniu dobrą radę -Naucz się z w koncu robić gołąbki, nawet z nudów i hejtować też trzeba umieć A ta znowu o pracy. Praca ci chyba zastępuje i wypełnia wszystkie luki w życiu. Wartość człowieka mierzysz praca. Kiedyś swoją przyjaciółkę wyślesz do pracy? Bezrobotna 30 łatkę która lubi się z alkoholem? Bo jakoś nie widzę bys ja rugala jak elzbiete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Tiggerują cię nawet te nieszczęsne gołąbki? Ty musisz mieć udane i ciekawe życie. Gołąbki to Miecz nie umie wycelować ile kupic kapusty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1247 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Droczę się, bo mnie to nie interesuje Kraków, Wrocław pięknie miasta.. Samdomierz jest też piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gołąbki to Miecz nie umie wycelować ile kupic kapusty A Ziemniak się glowił czy gotować liście, czy samą kapustę, za co miał hejt przez Malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 459 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Samdomierz jest też piękny. Kazimierz Dolny i Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Gołąbki to Miecz nie umie wycelować ile kupic kapusty Tez nie robiłam gołabków bo moja babcia często robi, no ale juz wiem dokładnie jak i kiedyś się z tym zmierzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Tez nie robiłam gołabków bo moja babcia często robi, no ale juz wiem dokładnie jak i kiedyś się z tym zmierzę. A co to za filozofia elzbieto. Można zrobić z pekinskiej. Liście do wrzątku potem mienso wsadzasz zawijasz i ciasno układasz w naczyniu. Zalewasz i do piekarnika wlala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 476 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Wrocław nie jest na K Trudne się wylosowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach