Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafussssia18

jak zrazić 40letniego faceta

Polecane posty

Gość Kafussssia18

Od 2 miesięcy doczepia sie do mnie 40letni facet ja mam 18 najpierw myslałam ze chce dla żartu ale teraz próbuje go zniechecic nie wiem tylko jak im bardziej niedojrzale sie zachowuje tym mniej to skutkuje.A próbowałam wiele sposobów np odwoływałam spotkania z nim(poczatkowo traktowałam jak grzecznosciowa znajomosc ze mu sie znudzi) jak sie spotkalismy na imprezie wychodziłam z niej bez słowa i pozniej jak pytał gdzie mnie wcięło mówiłam ze zgubiłam dokumenty i myslałam ze jego juz nie ma.Próbowałam wymawiac sie sprzataniem w domu aby sie nie spotkac spózniam sie wygłupaim smieje na spotkaniach jednym słowem robie sobie jaja z niego ale on sie nie odczepia

Gość najlepszy sposób
po prostu spróbuj z nim porozmawiac na jakiś poważniejszy temat, a z pewnością szybko ucieknie dostrzegając miałkość twojego 18-letniego umysłu :)

Gość Kafussssia18
a co to jest miałkość?

Gość najlepszy sposób
hahahahaha, no widzisz, i własnie udowodniłaś że powyższy sposób jest najlepszym z mozliwych :) powodzenia!

Gość nie zrażaja go
tacy są najlepsi

Gość moja rada
kopnij go z całej siły w krocze. Sposób jest gwarantowany, odczepi się od Ciebie natychmiast i na zawsze.

Gość agata---------
po cholere sie z nim umawiasz

Gość Kafussssia18
Umawiałąm sie z poczatku dla jaj z ciekawosci jaki ma charakter tyle lat starszy facet o czym rozmawia ale pózniej chciałam zeby dał sobie spokój jak chce zakonczyc znajomosc to płacze troche mi głupio bo wiem ze on sie domysla ze ja nie chce juz sie z nim spotkac

Gość co za bzdury
mam wrażenie, że sama się nakręcasz na te spotkanie. jeśli naprawdę dziewczyna nie chce się spotkać z tak starym facetem, to mu to mówi i sprawa jest załatwiona. hahaha, rozwala doszczętnie to, że płacze :D

Gość Kafussssia18
on nie ma rodziny w sensie żona dzieci chodzi po imprezach do tej pory nie był w zadnym związku dłuzszym bardzo szybko sie nudził dziewczynami

Gość Kafussssia18
pisze ze poczatkowo mnie to zainteresowało bo zachowywał sie z klasa był uprzejmy poza tym nie wyglada na 40 tylko na 34lata wyglad atrakcyjny nie przypuszczałam ze ma tyle lat poza tym nie wiedziałm o nim tego co teraz wiem

Gość kaszmirka
że zmieniał do tej pory dziewczyny praktycznie co dyskoteke od jego kolegów młodszych .

Kafussssia18 , Nie rób ściemy proszę i prowokuj proszę , wymyślasz jak dziwadlo i szukasz i kombinujesz , żaden normalnie myślący czterdziestolatek nie umówi się na spotkanie z osiemnastolatką i osiemnastolatka nie zechce czterdziestolatka , czy dotarło do głowy Twojej ? Nie ma takiej opcji nawet, osiemnastolatka dla czterdziestolatka może być na jeden raz i koniec pod warunkiem, że osiemnastolatka będzie zamroczona . Ściemniasz i wymyślasz pierdoły, koniec topiku.

Gość Kafussssia18
On nigdy nie miał stałego zwiazku z kobieta poprostu odrzucał je jesli za szybko mu sie oddały tak powiedział i do tej pory jest sam

Gość Kafussssia18
Nie jest mi go wcale żal poprostu takie dziwne uczucie jak facet 40lat płacze tak głupio jak prosi ze nie chce mnie stracic

Gość Salchicha
kafussia rozumiem twoj problem,mam podobny tylko,ze u mnie chodi o szefa,jest nawet starszy i nie chce sie odczepic,nie wiem w ogole jak wpadl na pomysl,ze ja bym cos z nim mogla i chciala..idiotyczna sytuacja

Gość Kafussssia18
dodam,że gotuje obiadki w przytułku im.św Juzefa ,którego On jest pensjonariuszem-tak sie poznaliśmy :O

Gość Kafussssia18
ten szef jest żonaty?Ile on ma lat

Gość Kafussssia18
znowu sie ktos podszywa?

Gość Salchicha
ok 50,moze 55,ma zone,najlepsze jest to ze swietna babka,bardzo mila sypmatyczna i ladna

Gość Kafussssia18
ten"mój"adorator"jest wolny i nie rozumiem dlaczego sie jeszcze nie ustatkował i nie szuka partnerki w podobnym wieku

Gość Kafussssia18
on łazi po dyskotekach i ma podobno duze wziecie ale koledzy jego mówili ze bardzo szybko sie nudził

Gość Salchicha
bo jest starym oblechem i ciagnie go do mlodego cialka..niestety tacy sa faceci

Gość Salchicha
gdyby nie to ze tak naprawde jest slusarzem który lubi damskie ciuszki pomyslałabym ze to całkiem normalne małżeństwo:O

Gość Salchicha
popodszywaj sie jesli ci to sprawia radosc imbecylu

Kafussssia18 zakończ już te swoje przemówienia i daj ludziom spać i nie prowokuj , skoro masz rentę inwalidzką i muszę za to płacić to nawet się tu nie produkuj , szkoda moich nerw :(

Gość Kafussssia18
do tej pory myslałąm ze jak facet 40letni to na bank żonaty a tu takie jaja ze szok i poza tym pełno dziewczyn go wyzywało od najwiekszych skurwysynów ale i tak chciały o dziwo sie spotykac z nim nadal mimo ze je odrzucił

Gość Salchicha
kuglarz po jaka cholere tu zagladasz jak masz jakies problemy? po cholere sie wypowiadasz?? dziewczyna ma problem,chce porozmawiac,to wolne forum,kazdy moze pisac co chce,nie wypowiadaj sie prosze cie

Gość Kafussssia18
aha,zapomniałam dodać ze jest cyganem i kocha sie w szerokich luźnych szatach,przepada tez za złotem,nawet ma złote zęby,moze to ta kpociąga inne laski hmm? :O co myslicie?

Gość tasssiorek25
to rzeczywiscie problem