Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

Naprawde polecam

Polecane posty

Jakis miesiac temu kupilam te nowe kapsulki dermedic normativ. http://www.fabrykazdrowia.pl/go/_info/?id=3452 Na poczatku gdy zaczelam je zazywac,bylam troszke niezadowolona.Gdyz nic nie dzialaly.Tzn wuadomo ze po tygodniu czy 2 nie widac za barzdo efektow.Teraz zazywam je juz ponad 3 tygodnie,i widze lekka poprawe.Skora jest bardziej gladka,wyskakuje mniej niespodzianek,jest odprezona.Naprawde.Sama jestem w szoku.

Gość oko wampira
musze uzyc ..Tym bardziej ze skora na mosznie mi sie marszczy

Gość ggggyy
ja używam kosmetyków dermedic z normativ mam żel do mycia i jest spoko, krem co prawda mam na pierwsze zmarszczki effectival... mało popularne są to kosmetyki a dobre, może cena przeraża a napisz coś o tej suplemenatacji, jaki ma skład, jak się łyka jaki koszt, może wypróbuje. z tego co wiem to każda seria ma odpowiednie suplementy

a wiec sklad: wapn ekstrakt z cystrozyny kwas linolenowy omega 6 fosfolipidy niacyna witaminum f witaminum c,b6,b2,b1 biotyna cholina kwas foliowy witaminum b12 Po ich zazywaniu zauwazylam jakby wycieszenie syfkow na twarzy.Skora jest taka jedrniejsza,bardziej gladka.Tylko wiadomo ze nie od razu dziala.Tak jak pisalam,mi dopiero po 3 tygodniach zazywania cos zaczelo pomagac.mam zamiar kupic kolejne opakowanie:)

Gość tak po prostu...
a mozesz powiedziec na co one sa?