Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3007

NOKIA 7360 ma ktoś?? jaki kolor??

Polecane posty

dziewczyny jaki kolor jest najładniejszy tego telefonu?? proszę o opinie -złoty, różowy, czy brązowy ?? podaje linka ze zdjeciami tych trzech kolorów -to jest aukcja ale nie robie reklamy tylko chciałam prosic opinie na temat koloru bo nie moge sie zdecydowac :) . z góry dziękuję :* http://www.allegro.pl/item169166858_nowa_7360_amber_brown_pink_sklep_krakow.html

Gość bambinek
ja mam beżowy, ale 7370 :) i mi się beżowy najbardziej podoba :)

bo 7370 właśnie ten złoty lepiej wygląda niż 7360 :P chyba wezme różowy :)

złoty najładniejszy :P i ten czekoladowy braz tez sliczny :) a mi sie podoba z tej kolekcji taki jak by \'obrotowy\' nie wiecie jak sie nazywa??

a dobra, juz widze ze to jest wlasnie ta 7370 :P bambinek a co mozesz powiedziec na temat tego telefonu?? i czy kupilas go u operatora czy jakos inaczej?!

ale ten złoty ma białą klawiature :/ i mi sie to nie podoba własnie w nim. ten 7370 na allegro kosztuje niecałe 900zł

Gość bambinek
czarownica: kupiłam w listopadzie za 900 zł w takim małym sklepie razem z komisem, w sumie mi wtedy obniżyli o 70 zł chyba, bo wzięłam w erze z sim lockiem. jestem bardzo zadowolona, nic się nie dzieje, jednak nokia to nokia :) jedynie mi się trochę wieszał, jak miałam przeładowaną skrzynkę odbiorczą i nadawczą (po 1500 smsów w każdej) wcześniej miałam v3 i ten jest bez porównania lepszy :) 3007: różowy jest slodki :) mi tam się one wszystkie podobają :P