Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KromaA

Co zrobić w tej sytuacji pomóżcie proszę!

Polecane posty

Gość KromaA

Moja chrześnica ma roczek, dostałam zaproszenie ale nie dam rady pojechać ponieważ to jest bagatela 350km ode mnie. Co powinnam zrobić w tej sytuacji, na pewno wyślę karteczkę ale co do tego, moze powinnam wysłać jakiś prezent dla małej (jaki??)

Gość Ciąża
A jak ędzie miała komunie,wesele itp to też nie pojedziesz bo za daleko???

Gość barbababababa
jeśli nie możesz pojechać, to chyba wypada wysłać jakiś prezencik.

Gość Mama Pauli
jesli nie mozesz to wypada poinformowac ze nie bedzie Cie i wyslac kartke z prezencikiem lub zapowiedziec sie ze odwiedzisz ich po roczku i zawieziesz prezent osobiscie

Gość KromaA
Wiedziałam, że zaraz dostane po uszach.. NIE JADE BO: - od 1 marca zaczynam pracę i będę pracowala od PN - SOB - narzeczony również pracuje do soboty Poprostu nie dam rady Wiem, że pasowałoby wysłać jakiś prezent ale co się daje na roczek? Jest to dziewczynka :)

wystarczy jakas fajna zabawka dydaktyczna, skoro naprawde nie mozesz pojechac z pewnoscia rodzice dziewuszki zrozumieja sytuacje, u nas z pewnych wzgl. nie bylo chrzestnego na komunii corki. Zrozumielismy- nie bylo problemu

a mnie dzisiaj mocno pobolewa podbrzusze na tej wysokości gdzie mam blizne po cc i nie wiem od czego obawiam sie ze może przez ta spirale, chyba zadzwonie do gina bo coraz mocniej zaczyna

Gość KromaA
CO TO - na chrzest kupiłam coś złotego i zabawkę dydaktyczną - taką matę z pałąkiem co szeleściła, piszczała, miała pozawieszane zabaweczki itp. Nie mam pojęcia co sie daje dziecku na roczek. I nei chciałabym sie powtórzyć.

Ja uważam że jeśli Ciebie nie będzie na tych urodzinach to prezent muśi być.Wyślij paczke a dodatkowo napisałabym też parę słów do rodziców by nie było im przykro z tego powodu,bo wiadomo dziecko małe nie rozumie jeszcze.... a jeśli będizesz miała inny termin wolny to jedź i odwiedź małą mimo że to jest duża odległość

Witam! Mój synek za miesiąc kończy roczek. Ja na pewno kupię mu z tej okazji jakąś zabawkę z Fisher Price\'a. Może coś z serii Mała Farma, jeszcze nie wiem. Ale wiem jedno - z Fishera ma już kilka zabawek i matę edukacyjną i są to jego ukochane zabaweczki. Tak więc polecam.