Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie dlaczego

zdradził jakie badania

Polecane posty

Gość no wlasnie dlaczego

wlasnie,jak w temacie,zdradził mnie maz,na jakie badania mam go wysłać? przeciez aids ujawnia sie dopiero po pół roku,a może się mylę? był w agencji.....

Gość no wlasnie dlaczego
dzieki,myślałam o WR,ale tyle tego swiństwa jest,że może coś jeszcze? i co z tym cholernym AIDS ? co prawda nie planuję z nim współzycia,tylko raczej rozwód,chodzimy jednak na terapię,moze posklejamy to,co rozwalił...

Chlamydia trachomatis !!! Wszystkie prostytutki to rozsiewaja... Trzeba pobrać wymaz spod napletka, w zależnośći od metodyki, najlepiej zapytać bezpośrednio w laboratorium:)

Jesłi chodzi o wirusa HIV: odczyn immunoenzymatyczny+ metoda \"Western blot\" to wykrywalności rzędu 99.5% Testy serologiczne nie są w pełni wiarygodne w diagnostyce wczesnyvh zakażeń wirusem HIV (luka serologiczna). Wykrywalność przeciwciał w tescie ELISA od 2.1 miesiąca od zakażenia. 95% zakażononych osób wytwarza przeciwciała w ciągu 5.8 miesiąca od zakażenia. W wypadku dodatniego ELISA oznaczenie należy powtórzyć w celu wykluczenia błedów lub problemów technicznych.

Gość no wlasnie dlaczego
dziekuje bardzo,siedze teraz w necie i szukam,chlamydię już przerobiłam,poszukam teraz 'western blot'=do tej pory jakos nie trafiłam,co za matoły z tych facetów :O,a kobiet naiwne idiotki-przynajmniej ja sie tak czuje...

Gość o_rany
Western blot to nie nazwa testu, tylko techniki molekularnej, ktora dany test jest wykonywany

Gość o_rany
chodzi mi o to, zeby autorka topiku nie szukala o samym westernie, bo tym mozna badac kupe rzeczy, tylko niech szuka pod testami na HIV i tam dopiero metody