Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaaaaammmmm

wymieńcie dobre tabletki przeciwbólowe stosowane

Polecane posty

Gość szukaaaaammmmm

podczas bolesnych miesiączek

Ja unikam prochów, biorę gdy naprawdę muszę. Co do bolesnych miesiączek to gdy mnie boli wypijam kieliszek koniaku to wpływa na mnie rozkurczająco i ból przechodzi. Każdy ma swoje metody.

Gość oooooooooo1213
solpadeina

dla mnie tylko ibuprom na bóle reumatyczne i zapalne - zastrzyki z ketanolu lub dicloreum, bezbolesne

Gość MartynaW_2778
Korzystaliście z leku co się nazywa Dicloreum (iniekcje)? Bo szukałam informacji na temat tego leku i chciałam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek napisać mi o tym produkcie? Jest sens go kupować, testowaliście zamienniki? Na tej stronie przeczytałam trochę opinii o Dicloreum (iniekcje): http://www.listalekow.pl/dicloreum-iniekcje/ - uważacie, że warto się tym zasugerować? Nie w smak mi się i roztrwonić bezsensownie sianko, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość gość
Mam do sprzedania dicloreum 30 tabletek. arek108x@gmail.com

Gość gość
dicloreum to inaczej diclofenak . bardzo dobry lek przeciwbólowy z silnym działaniem przeciwzapalnym . ja kupuję pod nazwą diclofenak 50 w czopkach - działa bardzo szybko. przy bolesnych miesiączkach polecam również nacieranie maścią diclofenak albo voltaren pleców w okolicach lędźwiowych , picie melisy która działą rozluźniająco .

Gość MonikaBeee
Polecam Ci Gardan: https://adamed.expert/product/gardan/ . Mi zawsze pomaga, ale biorę tylko w ostateczności ponieważ jest to bardzo silny lek, choć dostępny jest bez recepty. Gardan nie kosztuje dużo, jak kupisz 1 opakowanie to starczy Ci na pół roku albo i więcej