Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość autobusów

SKUTER

Polecane posty

Gość dość autobusów

Witam wszystkich :-) Zastanawiam się nad kupnem czegoś do przemieszczania się ;-) i pomyślałam o skuterze. Interesują mnie opinie za i przeciw :-)

Gość jrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie mozna uzywac na sniegu

Gość dość autobusów
oj? naprawdę? dlaczego???

Gość dość autobusów
no help :-(

Gość no piszcie ja też chcę
kupić skuter :-)

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppp
bo spada

Gość buuuuuuuuuuu
nikt nic nie wie?????

Gość aassiiaa
ja wlasnie kupilam fajna rzecz i latwo i tanio. pogoda naprawde moze zniechcecac ale jak sa dobre ubraniua to mozna juz zaczac jezdzic i tak az do grudnia polecam

Gość dość autobusów
aassiiaa - i jak się sprawuje? ile za niego dałaś? to jakaś konkretna firma, marka? ja jestem kompletnie zielona :-)

Gość dość autobusów
kobiety, no doradźcie coś jeszcze :-) a może jakiś mężczyzna się wypowie, tak od strony technicznej?

Gość upupuppupupupupupupupupupup
bo spada

Gość dość autobusów
czuję się olana :P

nie mozna uzywac na sniegu bo sie mozna zabic. to tak jakbys chciala jezdzic po sniegu na rowerze (chociaz niekiedy takie obrazki sie widuje). jest to pojazd glownie na sezon wiosna bez sniegu, lato bez deszczu, jesien bez sniegu i deszczu. oczywiscie gdzy zaopatrzysz sie w odpowiednie odzienie na wypadek niesprzyjajacej aury, to smialo mozesz jezdzic. natomiast jesli pogoda jest ladna to nie ma problemu. tylko pamietaj ze na skuter koniecznie musisz mniec kask (cierpi fryzura!) no i kategorie na motor (do 50 cm szesciennych mozesz jezdzic na dowod osobisty)

Gość dość autobusów
jrrrrrrrrrrrrr - widzę, że znasz się na tym - możesz mi doradzić? bo jeśli nie skuter, to co? jestem dorosła = mam dowód osobisty, nie mam prawa jazdy żadnej kategorii, pojazd powinien mi służyć do spokojnej jazdy po mieście do pracy, no i może na jakieś krótkie, niedalekie wycieczki .....

Gość ewelinkkkkkkaaaaaaaa
ja mam takiego,czarnego dokladnie i polecam! co prawda wsiadam na niego tylko wiosna i latem i to raczej turystycznie(przejecjac sie,podjechac po bulki do kslepu)ale zawsze cos:)polecam kupno takiego sprzetu! widzieliscie wloskie miasta,ulice? skutery,skutery i jeszcze raz skutery... kobety w kostiumach,malolaty,starsi-wszyscy na skutarach! mam nadzieje,ze kiedys do nas to przyjdzie...

Gość dość autobusów
nie działa :-(

Gość ewelinkkkkkkaaaaaaaa
to wrecz dla Ciebie stworzony jest skuter:) pojamnosc w sam raz dla Ciebie:) oczywiscie ta cena to za nowy sprzet...nie przerazaj sie:) moj maz ma drugiego ,przywiozl go z Wloch,rok 1999-za 200 euro. poszperaj a cos znajdziesz!powodzenia

Gość dość autobusów
dzięki, ewelinkkkkkkaaaaaaaa :-)

do jazdy po miescie jest idealny, bo zapominasz co to korek. skutery powyzej 50 ccm to juz raczej maszyny, dla kobiety spokojnie do 49 ccm wystarczy i nie potrzebujesz prawa jazdy. tylko pamietaj ze ciebie zasady ruchu drogowego obejmuja w takim samym stopniu jak innych kierocow.

Gość dość autobusów
oczywiście, że pamiętam, znam wszystkie przepisy i zasady :-) a czy takim skuterkiem można jeździć po piasku? nie po plaży oczywiście ;-) , tylko po takich wiejskich drogach?

Gość dość autobusów
wiem, jestem upierdliwa ale może ktoś jeszcze się wypowie? chcę mieć pewność

Gość upupupupupupupup

Gość no pomóżcie ...........

Gość a te
nie mozna uzywac na sniegu bo sie mozna zabic. to tak jakbys chciala jezdzic po sniegu na rowerze ( ty chyba nigdy nie jezdziłas na rowerze po sniegu . Jak ktos ma dobre opony to nie jest zaden problem jak snieg jest ubity .

Gość fachchowiec
Nie warto kupowac najtańszych skuterów z Chin, bo się psują Co do uprawnień to sa projekty, aby jednak wprowadzić prawo jazdy na skuter bo za dużo ludzi jeżdzi bez znajomości przepisów. Niewykluczone że powróci karta motorowerowa :P

Gość quaziboy
Laica, a co tam trza zrobic zeby wygrac ?:)ja jakbym wygral to bym nawet podczas sniezycy jezdzill na nim :D

Gość gość
Kupić skuter to jedno, ale naprawić, to drugie. ja miałąm z tym duży problem. wiele warsztatów po prostu chciało zedrzeć kase i tyle. na szczęście udało się tu w dobrej cenie http://naprawa-skuterow.pl/kontakt/

Gość gość
Kupilismy skutery w http://skuteryniepolomice.pl/ - jestesmy z nich bardzo zadowoleni. Pieknie wygladaja, sa solidne i swietnie sie nimi jezdzi!