Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość autobusów

SKUTER

Polecane posty

Gość gość
dobrym miejscem, gdzie można kupić skuter jest http://www.motorakowski.pl jak syn miał 18stkę to właśnie mu kupowaliśmy. Miła obsługa, dobre doradztwo no i spory wybór, a to dla klienta najważniejsze jest.

Gość gość
Jeżeli planujecie zakup skutera to polecam wam sklep www.wolbarex.pl z Sandomierza. Zajmują się sprzedażą rowerów, skuterów i motocykli. Posiadają też sporo części do tych pojazdów. Mają szeroką ofertę i dobre ceny, więc polecam ich wam.

Gość Kendzioro
W tematyce skuterów siedzę od dawien dawna więc jeżeli ktoś potrzebowałby jakiejś porady dotyczącej wyboru konkretnego modelu lub części to chętnie służę pomocą. Z tego co czytałem Wasze wypowiedzi sporo osób szuka bezawaryjnych skuterów w dobrej cenie. W moim garażu stoi skuter, który polecam każdej osobie, a mianowicie Falcon 50. Jest mało awaryjny i to pewnie dlatego często można spotkać je na polskich drogach. Zajrzyjcie sobie na stronę Barton Motors po więcej szczegółów. Jednak patrząc na cenę i specyfikację techniczną skromnie twierdzę, że to jest jeden z najlepszych możliwych wyborów.

Gość brezo87

Co do skuterów stworzonych do jazdy po mieście to polecam te skutery, które są elektryczne! Coraz więcej osób decyduje się na ich wybór przede wszystkim ze względu na mniejsze zanieczyszczanie środowiska, a jak wiadomo to problem bardzo powszechny. Cenowo wcale nie są jakoś mega droższe, a jeżeli chodzi o dobrych producentów to m.in Barton ma całkiem ciekawe w swojej ofercie. Sam posiadam zwykły skuter, ale myśle o zakupie elektrycznego - szybko się zwróci, a ja będę jeździć z myślą, że robię coś pożytecznego dla społeczeństwa i środowiska! Widziałem go na youtube "Barton Eko Energy" filmik od ścigacza bodajże, bardzo przekonujący!

Gość gość

Skuter to fajne rozwiązanie dla wszystkich, którzy chcą uniknąć korków w drodze do pracy. Sam mam skuter, który zakupiłem od firmy www.moto-rosi.com.pl i jestem z niego bardzo zadowolony. Oferują solidny sprzęt w niezłych cenach.

Gość wolfram

Sprawdźcie sobie OD Active, salon motorowo-rowerowy z Niepołomic, mają tam skutery w dobrych cenach. Osobiście mam Junaka 806 i bardzo mi odpowiada, dobry na miasto, ma fajną sylwetkę, wszystko jest jak trzeba, nie mam zastrzeżeń.