Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciaaa21

Jak to zinterpretowac? - pomocy-

Polecane posty

Gość Marciaaa21

Czesc wszytskim.Siedze w domu i zaczynam wariowac.Przed chwila dostalam sms-a od mojego bylego i nie wiem co sadzic o nim . Myslalam ze wszytsko sie ulozy i wrocimy do siebie ale bo tym smsie nie wiem co mam myslec a brzmi on tak : Ja tez mysle o Tobie.Sorrki ze tyle sie nie odzywalem ale naprawde mialem zawrot glowy.Pozdrawiam papatki a na koncu P.S Nie zapomnij mnie. Nie wiem jak mam zinterpretowac te " Nie zapomnij mnie " . Czy brac to jako pozegnanie?Jestem juz przewrazliwiona na tym punkcie prosze powiedziecie co wy byscie sobie pomysleli po takim smsie.Nie mam juz sily :(

zapytaj co to ma oznaczac to \"nie zapomnij mnie\" w jego mniemaniu.

Gość afafa
to chyba oznacza, ze miedzy wami koniec, ale nie chce sie rozstawac w klotni, tylko ze by ll to dla was mily epizod

Gość lika1234
a ja sadze ze cos z tego bedzie jeeszcze....tak wnioskuje z kontekstu...zalezy mu na kontakcie dalszym z toba

Myslę, że to -nie zapomnij o mnie- oznacza tu... Chcę byc dla Ciebie jeszcze kimś ważnym, Pamiętaj i mysl o mnie... Wydaje mi sie a nawet raczej jestem pewna, że cos z tego będzie.

Gość tret
'Nie zapomnij o mnie" to dobry znak. Wrócicie do siebie

Gość heheheheheheh
wlasnie ja napisalam takie cos bylemu i tez chce zeby wrocil, i zycze zeby Wam sie ulozylo bo nam juz raczej nie wyjdzie... :( pozdrawiam cieplo!!

Gość jw
Mnie również się wydaje, że to dobry znak. Nie mówię, że na pewno do siebie wrócicie, ale widać, że nie chce całkowicie zrywać z tobą kontaktu i jesteś dla niego kimś ważnym.