Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testowniczka

Chcesz poznać siebie?

Polecane posty

Gość Testowniczka
wyznam wam szczerze ,ze jestem mitomanką i konfabulantką ,nie bierzcie tego serio 🖐️

Gość wiemy wiemy
bawimy sie

Gość Testowniczka
Kassan draa - cenisz prostotę. Żyjesz jakimiś wspomnieniami, o których nie zawsze warto pamietać. Lubisz porządek i jasne decyzje.

Moniśka - w życiu cenisz wygodę i niezależność. Twardo stąpasz po ziemi, ale masz grupkę oddanych przyjaciół.

Gość biało bezowe
a czemu mnie pominieto?

Biało beżowe- mhhh, musisz troszkę poukladać to swoje życie. Wydaje Ci się ,że wszystko gra a jednak nie do końca... Dla innych zimna, w środku ogień, ktory tęskni... za czymś, za kimś...?

Gość biało bezowe
bingo :-) ale zabawa :-) super

Gość aaamelkaaaa
sciany i sufit w jasnym odcieniu zieleni meble polaczenie zieleni- troszke ciemniejszej od scian z biela, niski sufiti i ogromne okna pokryte koronkowa snieznobiala firana siegajaca podlogi w rogu wielka paproc w bialej donicy, jasny dywan we wzorki na podlodze

Gość aaamelkaaaa
????

Pokój dzienny chyba naibardziej odzwierciedla moja osobowość - sciany jasna zielen, na scianie struktura: pognieciony pergamin, a propos wyglada super...wedlug mnie:) jasniutkie panele (kolor chyba buk nie pamietam dokladnie), sofa i fotel (1 szt.) w kolorze ceglastym, meble: biale fronty, sufit delikatnie żółty (nie lubie bialych), w oknach rolety jasniutko zielone i firanki krociutkie na chromowym karniszu. Acha, no i stolik z laptopem tutatj tez stoi:) Ten pokój to ulubione m-ce w moim mieszkaniu

Gość wruuuuuuuuuuuusssssss
moje łożko w kwiaty

ammelkaa - jesteś poukladaną osobą. Trochę w Tobie romantyzmu, trochę realizmu. Jesteś postrzegana jako zimna osoba. i tak naprawdę to chyba jescze nie do końca siebie okresliłaś...

Gość aaamelkaaaa
ale numer nawet sie zgadza :) ....

Monik_Lodz - dobrze wiesz czego chcesz w życiu. Ludzie trochę się ciebie boją. Cenisz wygodę i luksus. Wybierasz tylko sprawdzonych przyjaciół.

Gość wruuuuuuuuuuuusssssss
znasz jeszcze jakieś inetego typu tesciki tego nieznałam akurat ale janie dowiedziesie czegoś o sobie

ja tez chce.;)..moj pokoj ma cieplo żołte sciany z czerwonym wzorkiem pod sufitem( w stylu meksykanskiem) na podlodze panele i w tym samym kolorze meble. rolety niebieskie jasne a na srodku dywan w kolorze czerwonym takim jak nakrycie kanapy, biale drzwi...starczy..???

Kulka 26 - Twoje życie jest poukładane, wszystko pasuje do siebie, ale jest jedna rzecz, która ciągle chodzi ci po głowie i nie do końca wiesz, jak sobie z tym poradzić. Jesteś ciepłą osóbką, lubianą przez innych, troszkę lubisz eksperymentować:) I co?

Gość dingdiringdingding
sciany żółte, słoneczne, meble jasny braz takie stare, dywanu nie mam tylko wykladzine jasny braz, łożeczko żotlo niebieskie :D cos jeszcze dodać? :)

dingdiring - jesteś pogodną i lubianą przez innych osobą:) Ludzie cenią w tobie otwartość i przyjazne nastawienie. Jednak jakieś zaległe sprwy czasem przypominają o sobie i mącą Twój spokój.

Dziękuję za odpowiedź...coś w tym jest, co napisałaś o mnie. Chyba powinnaś zająć się tym profesjonalnie:) Życzę powodzenia!

tapety i zasłony - delikatna zieleń łóżko i dywan - w ciepłym, łagodnym, kremowym kolorze :) meble - półki z książkami, ułożonymi od linijki :D wszędzie wzorowy porządek i \" oszczędność \" w rzeczach ( nie lubię zbędnych kurzołapów, które zabierają miejsce ); tylko w kącie, za drzwiami :o 2 słupki pudełek, z rzeczami na które nie ma nigdzie miejsca :o drażni mnie ten kąt

Gość alizabeta
Moj pokoj ma zielone sciany jest to jasny zielen...Podloga z jasnych paneli, lozko t wygodna sofa... meble sa jasnobezowe... ale znajduja sie tez czarna polka nad biorkiem i czarna szafka na tv... jaka jestem??

Zanosi się na mgłę - w sumie sama sie opisałaś:) Lubisz porządek i jak wszystko jest poukładane. W Twoim żeciu zapanowala pewna rutyna i monotonia. O kłopotachi problemach starasz się nie myśleć, gdy się pojawiaja to mOwisz: a jakoś to będzie, później w chwili refeleksji bardzo Cię to denerwuje.Charakter raczej ciepły ale nie dla wszystkich...

alizabeta - na zewnątrz poukładana, lubiąca wygodny styl życia osoba. Jednak coś w tym życiu jest nie tak. Jakiś szczegół Cię trapi, nie jest to coś wielkiego, a jednak.