Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maalgosia

Dziewica?????????

Polecane posty

Mam takie glupie pytanie... Jak gleboko znajduje sie blona dziewicza???? i czy chlopak wsadzajacy palce do pochwy dziewczyny mogl ja przebic????? Co o tym myslicie??? Czekam na odp....

Gość MMAARRCCIINN
Sluchaj ja mam dziewczyne dziewice i wkladam 2 i raczej nie przebijam :D

Gość MMAARRCCIINN
A ile masz lat Małgosiu ?

Gość MMAARRCCIINN
No wlasnie a sama nic nie czujesz? Kazdy ma pewnie inaczej ;)

a no wlasnie jak wkladam to nic nie czuje.... ale moj facet mowil ze on raczej jej nie przebil a pozatym chyba bym cos cula .. jakis bol prawda???

7 cm głeboko jest błona

Gość MMAARRCCIINN
Podobno trudno wyczuc. Sam tez chcialem ale mi sie nie udalo :) Przebic raczej tez nie przebilem. I do tego jest elastyczna bardzo ;)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAA
Rany ! Co wy ją wkręcacie! Jakie 7 cm ! Błona dziewicza znajduje się przed wejściem do pochwy czyli wkładając choćby 1 cm penisa do pochwy przebijesz ją!

Gość MMAARRCCIINN
A no bol by byl napewno jakis... Zawsze sobie prubuje wyobrazic dziewczyne jak sobie sama tak urzęduje :)

sprobuj czyms jak poczujesz opur albo zaboli to bedziesz wiedziala czy gleboko

Gość MMAARRCCIINN
Co gada ten koles ? Blona dziwicz jest elastyczna i zeby ją przebic trzeba głębiej . Nieraz nawet przy stosunku nie pęka i trzeba u gina usunac

no to sama jauz nie wiem jak 1cm to juz chyba dawno jej nie mam bo od 2 lat uzywam tamponow..... a nawet jesli ona jest elastyczna to jak penis ja przebija to palec chyba tez .. co nie??

aaaaaaaaaaaaaaa czy jakos tak doczytaj ksiazke z anatomi bo nie przed pochwa bo musila by byc na zewnatrz tylko prze wejsciem do macicy:P a jej umiejscowienie jesst indywidualne dla kazdej kobiety ale skoro ty mialas po 1 cm to sprawdz czy to napewno blona albo zacznij sie lepiej myc bo cos ci tam zasycha i zalega:P

Gość AAAAAAAAAAAAAAAA
Błona znajduje się przed wejściem do pochy i jest elastyczna w większosci przypadkow ja źłe pzerzylam 1 raz :( facet nie mogl ani troche włożyc we mnie penisa bo mialam bardzo twardą blone:( a tampon i palec to co innego ! wczesniej tez tampony wkladałam i wtedy one wchodza pzrez dziurke w błonie a penis jest grubszy i tym samym pzebije Ci caą blone bo przeciez nie jest taki chudy ze sie zmieści z dziurce ktora jest w blonie, co nie ? :)

Gość MMAARRCCIINN
No ale wlasnie blona nie jest przerywana przez tampona i przez palca tak samo. Kurde No Malgośka no nie znasz swojego cialka ?;)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAA
Prosze debilu !!! "Błona dziewicza (łac. hymen) to cienki fałd skórny u wejścia do pochwy. Pośrodku błony dziewiczej znajduje się mały, rozciągliwy otwór. U większości dziewcząt błona dziewicza pozostaje nienaruszona aż do pierwszego stosunku, lecz czasem może nie być w pełni wykształcona lub zostać uszkodzona jeszcze przed podjęciem życia płciowego, np. wskutek użycia nieodpowiednich tamponów, przez masturbację lub uprawianie wyczerpujących dyscyplin sportowych. W momencie rozerwania błony (czyli defloracji) może dojść do niewielkiego krwawienia." U WEJŚĆIA DO POCHWY !! A NIE MACICY !! TOBIE COS ZASYCHA!!!!!!!!

no wlasnie wladalam sobie caly palec a mam dlugie palce eheh i nic mnie nie bolalao i nie czulam jakiegos oporu... i z tego wnioskuje ze nie jestem juz niestety dziewica:( choc chcialam ja dluzej zostac... no ale sa tez dobre tego strony hehe:P

Gość MMAARRCCIINN
No No są dobre strony :) Nie muszisz sie martwic dziewictwem :)

Gość MMAARRCCIINN
Malgosia a czesto robilas to sama ze sobą ? mialas duzo okazji by przebic blone ?

hehe a to juz moja prywatna sprawa ile razy to robie ehhe ale bylo prarrrreeee okazji do tego zeby przebic blone

Gość AAAAAAAAAAAAAAAA
herubinek radze nie obrażać innych jak to zrobiłeś mnie bo się tylko skompromitowałeś bo nie dośc,że obrażasz to jeszcze nie masz racji w temacie na ktory sie wypowiadasz:/ A Ty Małgosiu się nie martw bo 2 palce nawet jej nieraz nie pzrebiją (niestety) tylko dopeiro penis i to nieraz baaaaaaaaaardzo bolesne :/

Gość MMAARRCCIINN
Małgosia psotka sie nie chce przyznac nawet anonimowo ;) :P

hehe teraz to juz naprawde zgupialam.... jedyny sposob zeby to sprawdzic albo isc do gina albo zaczac wspolzycie.... te 2 chyba bardzij mi sie podoba;P

Gość MMAARRCCIINN
A tak apropo po co Ci ta wiedza ? :)) Ma to jakies wieksze znaczenie ? Dziewictwo to takze stan psychiczny :))

Gość kokai
heheheh, Fajna rozmowa :) Wszyscy doskonale wiedzą JAK zaspokoic kobietę itp, a żaden nie wie gdzie jest i jak wygląda błona dziewicza! Herubinek---> pobiłeś sam siebie :D Maalgosia--> blona dziewicza to nie zarośnieta zasłonka, w niej znajduje się otwór!!! Stąd możliwe jest wkładanie palców, tamponów itp bez uszkodzenia jej. Stąd tez możliwe jest wydobywanie się krwi menstruacyjnej na zewnątrz :) Ten otwór jest rozciągliwy i palcami go nie uszkodzisz raczej, do tego potrzeba mocnego pchnięcia ( bo napotkach opór i ból) czyms większym i grubszym, np. penisem :)

Gość MoniaSexyGirl
Ja tam nie wiem. Ale wiem coś innego:) Moim marzeniem jest spróbować sexu, bo jeszcze nie mam za sobą pierwszego razu:) Kto spróbuje za mną???? :)