Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollola ej

kupiłam suknię!!!! jest piękna

Polecane posty

Gość przyszła panna młoda
Ta suknia anette mi też się podoba. Ale to chyba kolekcja z ubiegłego roku. Bo teraz same takie dziwaczne mają w cymbeline.

Gość myszyjka
owszem wziełam ją z katalogu jesiennegoo jak sie nie myle i bardzo mi sie podoba

Gość przyszła panna młoda
Ta eliane to nie.... zdecydowanie lapszą wybrałaś. A już zważywszy na to ,że baby w drodze. Wybór jest super bo anette ma ciekawe wiązanie.

Ta fryzurka jest super !!!!! Bardzo lubię takie gładkie proste, a nie takie loczki be be be...... Jeśli masz naturalnie proste włosy to super.Ja prostuję . Szukam fryzury prostej. Włosy rozpuszczone i tylko lekko na bokach podpięte do tyłu. Ale nic fajnego nie znalazłam. Taki koczek jest super ale mi w koczach nie za bardzo.

dokładnie panna młoda ma wyglądac oszałamiająco i ma ją byc widac a nie skromna taką prostą można założyc zawsze na jakąs impreze a na ten dzien trzeba sie wystroic

napewnno coś wybiore dzieki do ineski---- http://www.kwiatowewnetrze.pl/foto.php?foto=galerie/wiazanki/084.jpg&mini=galerie/wiazanki/084_mini.jpg&width=800&height=600&id=S084&description=084&cena= ten bukiet moim zdaniem nie pasuje do teojej sukienki bo ona ma same róże i bukiet6 musi miec tez same róze i troche by sie gryzły przyszła panna młoda przesłała fajną strone może ten 6 ( symbol w6) albo 11

myszka24 dziekuje bardzo za odpowiedz:) ale jestem osoba niska,wiec slyszalam ze dla osob niskich,zeby je wydluzyc, to odpowiednia bedzie wiazanka, typu:zwisajaca? czy tak? a jak z roz zrobic zwiazajaca? a moze byc w tubie?

pierwszy raz słysze że dla osób niskich ma byc wiązanka wisząca ja też jestem niska i ni chce miec wiszącej bo one są bardzo cięzkie i bede miała małą coś na styl co ci pokazywałam zreszta twoja suknia jest strojna i nie potrzebujesz obwiesic sie jak choinka na swiata

wiem, ale tu sie ktos wypowiadal, i mowil ze znal sie na rzeczy, wiec pytam:) wiec chyba przystane na roze w kolorze rozowym,lub ecru, z zielonymi liscmi i perelkami:) tak skromniej. choc piekn tez sa roze z piorkami,heh,i same kalie. mam pytanie,a jedna kalia w kolorze pomarnaczowym? czy w ogole herbaciane kolory u mnie odpadaja?

kolory ecru stawiam i bedzie super ja lece bede pewnie dopiero w piątek bo jutro ukochany ma wolne i jedziemy coś załatwiac a teraz ide na spacer ja coś to moge podac numer gg to jakcos to napiszesz

tez mysle ze ecru, oby nie wyszly za mdle i nie zlaly sie z suknia:) gg mozesz podac na moj mail:) milego dzionka i udanego spacerku:)

Gość mój szef tez miewa humorki
mi tez sie nie podoba. Widziałam setki kiecek ale napewno bym na ta nie spojrzała. Niby góra mogłaby byyc, ale ten gorset..ten dół.a gdzie koło?i ten materiał?.....juz jako jednoczęściowa z innego materiału byłaby ciekawsza.