Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anaelle

Poszukuje fajne spodnice

Polecane posty

Czesc, poszukuje fajnych, seksownych spodnic na wiosne moze macie pomysly gdzie jakies fajne moglabym dostac? Dzieki z gory, Anaelle

eh, tez bym chciala ale cos nic ciekawego jak na razie nie widzialam :o

poszukaj na Allegro, można znaleźć fajne, oryginalne i niedrogie ciuszki

Gość Guanta
reserved zapowiada w kolekcji wiosennej wprowadzenie krótkich spódnic. ciesze sie i nie moge doczekac. od jakiegos dluzszego czasu wszedzie dookoła królowały spódnice długosci do kolan lub za kolana. mam dosc. chce cos krótszego a rownoczesnie eleganckiego a seksowne?.. seksowne dla kazdego znaczy cos innego...

Bylam ostatnio w Reservd i cieniutko :( Chcialam jakies fajne kobiece :)

nie lubie Reserved.. jakosc ubran tej firmy pozostawia wiele do zyczenia niestety.. :o ale podobno \"kobiecosc\" jest w modzie to na wiosne sie pewnie cos pojawi w sklepach.. oby!

Gość jjhhggg
skoro mowa o reserved to właśnie tam widziałam dosyć krótkie spódnice zamszowe: beż i brąz. bardzo ładne i eleganckie (ciekawa kontrpropozycja do ciągłego wciskania na tym forum spódnic skórzanych - swoją drogą niefajnych ;-) zamsz to druga strona skóry przecież), pewnie bym kupiła, gdyby nie to że mam podobna z Orsay kupioną z rok temu (moja jest idealna na wymiar a z reserved S była ciut za duża, a XS nie było chyba wcale).