Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczkoooo

do mam ktorych dzieci mają czarne , brązowe oczy!!!!!!!

Polecane posty

Gość oczkoooo

chcialam sie was zapytac czy wasze malenstwa od razu urodzily sie z takimi oczkami czy najpierw mialy niebieskie

moj synek mial na poczatku niebieskie pozniej byly z domieszka zielonego a teraz ma brazowe

Bardzo ciemne niebieskie, wręcz granatowe, teraz mu powoli brązowieją coraz bardziej, ale chyba nie będzie miał całkowicie ciemnobrązowych, tylko takie mieszane.

Gość jhdjgjgf
ja mam ciemnobrazowe oczy prawie czarne:) moi rodzice: zielone i jasniutkie piwne

Gość moja córka
miała ciemnoniebieski po urodzeniu. Dopiro ok. 10-11 miesiąca życia zmieniły ostatecznie kolor na brązowy.

Gość noworodki z reguły
rodza sie z niebieskimi oczkami lub granatowymi ...:) Mój syn po9 m-cach miał juz ciemno -brązowe ....tak jalk ja 🌼

Gość lilak
kazde sie rodzi wlasnie z granatowymi...moja cora ma teraz brazowe prawie czarne....

Gość Oliwko nie po babci
Po "dziadkach" nie dziedziczy się koloru oczu. Dziecko odziedziczyło kolor po Was, mimo, że macie oboje z mężem brązowe. Poczytaj w necie na ten temat. Tam znajdziesz informację, jak to jest z tym dziedziczeniem. :)

Gość dadfadfaf
z tego co wiem każde dziecko o brązowych oczach ma je najpierw niebieskie czy zielone (nooo... dotyczy to "białych" w każdym razie) no i tak też jest zawsze u nas w rodzinie (sami brązowoocy)

ja mam piwne, mój mąż zielone. Dzieci rodziły się z niebieskimi.:) Teraz najstarszy ma ciemne brązowe, drugi piwne, córka zielone:D

mój synek miał od razu ciemnobrązowe. nie mial niebieskich, ani granatowych. Kolor oczu ma dalej taki sam

lilak nie kazde dziecko rodzi sie z granatowymi oczami. Mój syn jest tego przykładem

Ja i mój mąż mamy ciemno-brązowe. Dlatego kiedy nasz pierwszy synek urodził się z błękitnymi czekaliśmy i czekaliśmy...i czekaliśmy.Dziś ma 6 lat i oczy jak niezapominajki i popielate włosy:D Sredni ma piwne oczy i mocno czarne włosy.A najmłodszy ciemno brązowe oczy a włosy ciemny blond;) Ale młodsi od początku mieli takie mocno granatowe-prawie grafitowe. Tak,ze mi się wydaje że ten kolor niebieski początkowy też jest zwiastunem późniejszego koloru.

po urodzeniu sie synka patrzalam na niego i doszukiwalam sie u niego niebieskich oczu, ale nic z tego. Myslalam nawet, ze mu sie zmienia na granatowe, ale byly brązowe. Tez mnie to zastanawialo. Ja i maz mamy tez ciemne oczy, prawie czarne ;)