Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavvvlll

co o tym myslec?

Polecane posty

Gość pavvvlll

moja dziewczyna za duzo sobie pozwala w rozmowach z moim kumplem., zaczyna sie klocic ze mna o byle co, jest mila tylko kiedy siada aby z nim poklikac na gg, .. ostatnio wchodzila na moje archiwum z gg i patrzyla co ja pisalem do tego wspolnego kumpla ( wczesniej byl moim kumplem--tylko), a kiedy ja chcialem wejsc na jej, standardowo opieprz.. co to ma byc??? ..aha, i przeklony sa na porzadku dziennym.. jest jeszcze jedna rzecz .. zazartowalem do tego kumppla smsem ze z Nia zrywam.. i w odp dostalem smsa ( CZY JA GO SPRAWDZAM I JAKIES PRZEKLONY) CO TO MA BYC CO O TYM MAM MYSLEC!!!??? ODP POZDR

Gość pavvvlll
dodam jeszcze ze wlasnie zalozyla inne haslo na gg....

Gość a może to już twoja
BYŁA dziewczyna?

Gość pavvvlll
mowi ze mnie kocha, wierze jej,.. ale uwaza ze nie daje jej swobody... ja jej nie daje swobody? moze sie spotykac z kim tam chce, i nie wnikam ,czy na kawe czy na piwo sobie pojdzie, ale jak tyle czasu kur... z jednym spedza na gg to mnie kur... bieze.. i to z takiego powodu ze oboje do mnie przeklinaja,,, jeszcze ostatnio sobie do niego dzwoni... .. a mi zalowala do k.. nedzy.. do domu zadzwonic,, bo trezba oszczedzac...( mieszkamy za granica) moze ktos przeanalizuje te chora sytuacje, ktora sie mi wytwarza, osobiscie uwazam tak, daj palec wezmie reke... ze swoim bylym miala zerooo .. zero swobody.,.

Gość a może to już twoja
jeżeli w parze ktoś potrzebuje "swobody" oznacza to, że związek właśnie się kończy. Podejrzewam, że dziewczyna szuka sobie nowego obiektu do spotkań, bo juz się jej znudziłeś. Więc raczej nie miej złudzeń bo to co było juz sie chyba skończyło niestety. O ile w ogóle coś było z jej strony. Cóż - takie jest życie. Na moje oko powinieneś zaprzestać wypytywań. Jedyna metoda - trochę ją olej. Jeśli nie przyleci do ciebie pytać co się stało, to nieomylny znak, że tylko sie łudzisz, że ten związek ma jakiekolwiek szanse jeszcze

Gość Leasing
Zerwij z nią niech sobie z nim grucha spokojnie bo im wadzisz