Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perełkaa

Scenariusz jakich wiele

Polecane posty

Nie rozumiem sytuacji w jakiej się znalazłam. Mój były chłopak po naszym rozstaniu robił wszystko bym go znienawidziła a teraz odkąd mam kogoś zachowuje sie zupełnie inaczej a nawet daje mi do zrozumienia że chciałby wrócić. Ja oczywiście nie dam się przekonać ale po co on to robi???

po to żeby Ci pomieszać w głowie...żebys z tym facetem nie była...to tak na mój gust.

ale czy on nie widzi że w moich oczach takim zachowaniem się tylko ośmiesza

standard :D :D skad ja to znam :D :D Nawet sobie nim glowy nie zawracaj :D :D

Pzechodziłabym koło takiego szczęsliwa z dumnie podniesiona głową:P

Wiem o tym ale wiecie co jest najgorsze wkurza mnie to że nie mogę spokojnie sobie szczęśliwie żyć zawsze musi się znaleźć ktoś kto chce mi w tym przeszkodzić

perelko... a co Cie to obchodzi czy on sie osmiesza czy nie? Twoje zycie nie jest juz z nim bezposrednio powiazane. Naprawde nie powinnas na to zwracac uwagi.

Agusiak to samo mi przysżło na myśl...

Może nie to że zapomniałam. Ale bardzo mi na nim zależało długo cierpiałam po naszym rozstaniu i on o tym wie. Ale chyba coś jest nie tak skoro o tym mówie i myśle chyba nie jest mi niestety obojętny.Ale ja go nie chce mam wspaniałego faceta któremu na mnie bardzo zależy.

Perelko... dam Ci dobra rade... odetnij sie od jego zycia najbardziej jak to jest mozliwe. Nic innego nie mozesz zrobic. Masz wspanialego faceta i tylko to sie liczy, reszta to przeszlosc :)

Dziękuje tak zrobie nie pozwole na to by tamten znów namieszał w moim życiu

No własnie....facet wie, że Ci zależało i to wykorzystuje...Nie daj się i postaraj się go wyrzucić z pamięci.Wiem, że to nie jest łątwe, ale to najlepsze wyjście:)

Gość upupuppupupupupupupupupupup
skasuj gnoja na gadu, zmień numer telefonu, itd. .....on dąży do tego, byś zerwała z obecnym facetem, tylko po to, żebyś połechtała jego żałosną męską dumę...... bleeeee

\"skasuj gnoja na gadu\" :D :D :D normalnie poplakalam sie ze smiechu :D :D ale o to w tym chodzi ;)

Dziękuje wam macie racje nie dam się gnojkowi jestem silniejsza niż kiedyś nie pozwole na to by mnie zranił jak kiedyś !!!!!!!

Gość MIALAM TO SAMO DOSLOWNIE

\"Nie rozumiem sytuacji w jakiej się znalazłam. ....... Ja oczywiście nie dam się przekonać ale po co on to robi???\" ...bo jest psem ogrodnika: sam nie bierze i nikomu nie daje hehehehe

Gość perełkoo
witaj,czy to ty pare miesiecy temu pisalas na topiku o swoim ex.jestes moze osoba ,ktora miala zabieg na kolano?