Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa

od kiedy zaczelyscie wychodzic z niemowleciem na dwor?????

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa

czyli ile dni od porodu pierwszy raz skorzystalyscie z wozka??? bo okazalo sie ze nie ma juz w sprzedazy wozka ktory sobie upatrzylam bo bedzie nowa oferta i te wozki bedą dopiero w kwietniu, a ja na poczatku kwietnia mam rodzic no i nie wiem czy zaczac szukac wozka z innej firmy(zaden mi sie nie podoba) czy poprostu czekac na moj upatrzony wozek , gorzej jakby sie to wszystko przeciagnelo:/

Ja na Twoim miejscu poszukałabym innego wózka. Gdy urodzisz może być już ładna pogoda i mozesz szybko wyjść z dzieckiem na spacer. Potem, gdy urodzisz, a nie będziesz miała wózka, żal ci będzie tego pięknego słoneczka za oknem.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie tego sie boje , pani powiedziala ze wozki beda tak koniec marca poczatkiem kwietnia , no a co zrobie jak to sie jeszcze wszystko przedluzy???/ z drugiej strony to byl najlepszy wozek jak dla mnie , lekki z porządną spacerowką no i z fotelikiem ktory sie montuje do stelaza , sama juz nie wiem co zrobic jestem okropnie zla no a zostal mi ponad miesiac

Gość mamusia na spacerku
Ja na Twoim miejscu bym poczekała. Kiedy ja urodziłam była ładna pogoda, ale położna poleciła mi, żebym tydzień poczekała ze spacerkami. Potem zaczęłam werandować małego i wyszliśmy dopiero po 10 dniach. Wózek zawsze możesz kupić, rozglądaj się za jakimś zastępczym modelem i jak za długo będziesz czekać, to najwyżej kupisz coś innego. A może mogłabyś na te kilka dni pożyczyć od kogoś wózek? byle jaki, ważne, żeby jeździł.

Gość helgunia
to poczekaj , jak będzie tak w okolicach porodu , to kupisz , a jak nie bedzie , to wtedy kupisz inny; kupienie wózka to jest 5 minut

Gość mamusia na spacerku
A i nie kupuj byle czego, tylko poważnie się zastanów nad innym modelem. Sama wiem, że źle dobrany wózek potrafi nieźle dać w kość.

Gość Ja na Twoim miejscu
też bym poczekała. My zaczeliśmy wychodzić po 11 dniach, z reguły tak położne zalecają. Co prawda, rodziłam w październiku ale pogoda była przepiękna. Inny wózek możesz kupić zawsze, nie musisz kupować już teraz. A na wymarzony warto czekać

to wychodzenie na dwór będzie raczej zależało od twojego samopoczucia (zakładam że maleństwo będzie zdrowe jak ryba :) ) ja nawet przy -15 wychodiam z dzieckiem i było wszystko ok

może upatrz sobie jakiś inny na wszelki wypadek, to mało istotne jaki wózek wybierzesz, byle jeździł tyle jest wózków że napewno coś wybierzesz a ja proponuje na spacer jak tobie szwy ściągną, czyli ok po 10 dniach od porodu

W pierwszym dniu już Mały na ganku leżał. :) W pierwszym tygodniu na spacerku w wózku był. :) Teraz ma 7 miesięcy i w ogóle nie choruje! Zachartował mi się Maluszek ;) Pozdrawiam

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
wiecie sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana az mi sie chce ryczec :[, ja tego wozka jeszcze na zywo nie widzialam mialam zamiar jechac w przyszlym tygodniu obejrzec go jak wyglada na zywo bo bylam przekonana ze ten model napewno bedzie jeszcze w hurtowni , a okazalo sie ze go juz nie ma NIGDZIE, przynajmniej w moim calym wojewodztwie, dzwonilam do dystrybutora i pani powiedziala ze moge go u nich zamowic ze jak przyjda to w pierwszej kolejnosci pojdzie do mnie, no ale teraz sie boje tak go zamowic nie wiedzacd jak wyglada z kazdej strony i czy faktycznie jest taki super jak wyglada na zdieciach :(:(:(:(:( najabrdziej jestem zla na moją mame i na mojego ukochanego ktorzy kazali mi sie wstrzymac mowili zebym sie nie spieszyla ze jeszcze jest czas, ze zdazy sie kupic wozek uffff musialam sie wyzalic

PARANOJA TY SIE MODL KOBIETO ZEBY TWOJE DZIECKO ZDROWO SIE URODZILO I ZEBYS TY SIE SIE DOBRZE CZULA ,A TOBIE RYCZEC SIE CHCE ZE ZABRAKLO WOZKA . NAJWAZNIEJSZE ZEBY DZIECKU BYLO W NIM WYGODNIE A TAKICH WOZKOW NIE BRAKUJE NA NASZYM RYNKU,

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
o tym to chyba nawet nie ma co dyskutowac bo to chyba oczywiste ze najbardziej martwie sie o swoje dziecko, jak narazie (odpukac) jest wszystko dobrze , wiec jedynym zmartwienie na dzien dzisiejszy jest dla mnie wyprawka dla mojego synka ktorej nie mam a zostal mi tylko miesiac do porodu, i nie moja wina ze nie naleze do osob ktore sie byle wozkiem zadowolą a wogole pytanie bylo inne w topiki pytalam sie was drogie mamy po jakim czasie od porodu wyszlyscie ze swoim malenstwem na dwor z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
jane nomand

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.jane.pl/wozki/nomad.html tylko najgorsze jest w tym wszystkim jeszcze to ze ta super nowa oferta ma takie okropne kolory ze szkoda gadac , jeden jest co mi sie w miare podoba znajde to zaraz pokaze

Ja słyszałam, że wózki Jane, to jedne z najlepszych wózków na rynku. Co myślisz o zamawianiu przez internet? Nie możecie przejechać się do innego miasta? Ja też tak mam, że jak coś sobie upatrzę, to muszę to mieć za wszelką cenę.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
problem w tym ze tych wozkow nie ma nawet u wylącznego dystrybutora i importera w krakowie, tak im poschodzily te wozki , dzwonilam do hurtowni w moim wojewodztwie ktorzy z nimi wspopracują czy przypadkiem nie mają tych wozkow no , ale niestety nie, a przeciez nie bede jezdzic po calej polsce i szukac czy gdzies przypadkiem sie jeden wozek nie zachowal , zeby tylko zobaczyc jak wyglada w realu naprawde nie wiem co mam robic bo inne wozki mi sie nie podobają

Mój synek urodził się 15.02 tego roku i od poniedziałku wychodzimy na spacery - ześwirowałabym w domu ;)

To może rzeczywiście zamów przez internet? Moja koleżanka zamówiła Mutsy, wózek doszedł w nienaruszonym stanie, a jego wygląd był identyczny jak na zdjęciu. Poza tym jak coś nie spełni Twoich oczekiwać, zawsze możesz to reklamować i zwrócić.

Jak urodziłam pod koniec września to lekarka mnie wypisała po 36 godz z komentarzem \"Taka ładna pogoda, szkoda każdego dnia do stracenia\" Z wakacyjną dzidzią też wyszliśmy od razu (wózkiem do domu:D) Tylko listopadowego trzymałam 2 tyg bo było paskudnie:o