Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuryku be

Do 18 roku zycia nie masz grupy krwi??

Polecane posty

Gość kukuryku be

Czy to prawda ze do 18 roku zycia nie masz nigdzie wpisanej grupy krwi i dopiero po pelnoletnosci mozesz sie dowiedziec jaka masz?

Gość buahahahhahaaa
:D krew masz często badana już przy narodzinach, a potem możesz sprawdzic grupę krwi będąc w dowolnym wieku ale kosztuje to ok 15-30 zl

Gość przy narodzinach badają
krew pępowinową :O czyli matki a nie dziecka :P

Gość buahahahhahaaa
jak ja sie rodziłam to zbadali moją krew:P u mojej siostry tak samo, ma inną grupę a teraz po latach robiłam badania i jest ta sama co przy narodzinach=> nie jest to grupa mojej matki :P

mi robili kiedys w szpitalu, po drodze jak juz robili inne to grupe tez, co dziwne moja starsza siostar miala wpisana grupe krwi od dziecka

Gość buahahahhahaaa
:D moja mama miala takie ksiażeczki założone dla mnie i siostry i tam były wpisane nasze grupy krwii krew była badana prz narodzinach, nie jest to krew matki, bo ja mam inną grupę niż siostra ;)

Gość CZYTAJĄC TYLKO
TEMAT TO POMYSLAŁAM OCZYWISCIE NIEDOWIERZAJAC, ZE NIE MAMY ZADNEJ GRUPY DO 18-STKI :))

Gość co za bzdura
ja w ksiazeczce zdrowia już w dniu narodzin miałam wpisaną grupę krwi i nie moją mamy tylko moją własną, ja mam 0 moja mama a

Gość szukam i szukam i szukam
a ciekawe czemu zawsze jak byłam w szpitalu mimo, że pokazywalam stary wynik bądź mowiłam jaką mam grupę to i tak robili mi badanie? Grupa krwi człowieka może się zmienić?

ja mam 23 lata i dalej nie wiem, jaka mam grupe krwi :P po co mi to wiedziec... Moze jak bede wychodzila za maz, to sie przyda poki co mam to w pupie :)

Gość kdkd
żeby wykluczyc pomułkę.Grupa się nie zmienia.

Gość dobrze jest znac
swoja grupe krwi bo wypadki chodza po ludziach i kazda minuta sie liczy... najlepiej zrobic badanie i wynik nosic zawsze przy sobie grupa krwi jest u czlowieka caly czas ta sama :O nie zmienia sie...