Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posłuchajcie tej historii

Nietypowy problem - Proszę o pomoc!

Polecane posty

Otóż prawie codziennie rano miewam kaszel (raczej nie palę, jak coś to w weekendy przy piwie najsłabsze fajki R1 slim) kaszel ten zaczyna mnie męczyć dopiero wtedy kiedy coś wypiję albo zjem najpierw jest suchy, a potem tak jakby coś zaczynało mi się odrywać od żołądka i robi się mokry ostatnio kaszlę tak coraz dłużej i dłużej, nawet do godziny najgorsze jest, że czasem (jak coś zjem) zdarza mi się to zwymiotować, potem jeszcze trochę kaszlę, ale jest mi jakby lepiej mam wrażenie, że to coś z żołądkiem, mama mówi, że niemożliwe co o tym sądzicie potem (po wymiotach) boli mnie krtań i żołądek

proszę

nikt nie ma pojęcia? :o

ja bym radziła przejść się do lekarza... Taki długotrwały kaszel może być oznaką jakiejś choroby... Nie chcę Cię martwić... Lepiej zrób sobie kompleksowe badania...

to raczej nie problem z zoladkiem ale cos z plucami. a odruchy wyiotne to niemalze normalka przy dlugotrwalym kaszlu. pojdz do lekarza - pierwszego kontaktu - i popros o skierowanie na przeswietlenie płuc. ja kiedys tak mialam ale nie wymiotowalam jedzeniem tylko takim dziwnym plynem - i to sie zdarazalo o rznych porach ale glonie w nocy. lekarz mnie leczyl na zapalenie pluc oskrzeli itp ale nie wpadl na to aby mnie wyslac na przeswitlenie pluc. dopiero po latach, podczas badan na studiach wyszly jakies slady w plucach - potem 2 miesiace w szpitalu i sie okazalo, ze wtedy to byla gluzlica. ale to pewnie jakas infekcja drog oddechowych ale lepiej to wyleczyc niz sie meczyc

Gość tak ja kupilam
no ale taki kaszel moze byc tez objawew pasozytow w organizmie, lepiej to zbadac i juz, zamaist sie nakrecac na kafe

Gość brązowa szyszka
powinnaś szybko udać się do lekarza i opowiedzieć co Cię dręczy. Też moim skromnym i niefachowym zdaniem możesz mieć problem z płucami. Jaki to problem to nie wiem ale ostatnio mówi się o rosnącej zachorowalności na gruźlicę. A szybciej rozpoznana choroba łatwiej się leczy. Powodzenia!

Gość udch
przy refluksie wystepuje taki kaszel czasem. przy pasizytach ukl pokarmowego. przy problemach z plucami.... itd