Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietomanka

Jak chciałybyście wyglądać- waga, wymiary, do jakich dążycie ?

Polecane posty

Gość Dietomanka

Ja chciałabym schudnąć do 49 kg/ 164 cm Mieć 62 cm w talii, 88 w pupie i 48 w udach, łydka 33 Jeszcze niedawno tak wyglądałam i czułam się świetnie, a wam co się marzy i co planujecie ?

do tego daże ... 45kg/155cm mam teraz pewnie z 51kg biodra .. 90 a mam w tej chwili z 96 talia 65 mam 69 biust 90 mam 90 udo 50 chyba 54 teraz jest duzo gorzej :(

Gość bebetinka
A ja talia=>mam 65 -chce 60 biodra=>mam 95-chce 90 udo=>mam 54-chce 50 lydka=>mam 34-chce 30 kostka=>mam 21-chce 19 biust jets ok i nie chce nic zmieniac.A nawet jak zleci ze 2 czy 3 cm to i tak bedzie super.

W koste mam 20 ale bylo 19, nadgarski, w ogole rece to mam chude ale reszta to sie zmienia jak w kalejdoskopie 😭

Gość trinny99999
Daze do 58kg przy 176cm.

Gość 170 cm 55kg

Gość kdkd
a ja bym chciała mieć 13 lat

Gość gitka
175 cm 55 kg bym chciała ważyc

Gość paradoksalnie
Moje wymiary to: 91-70-96. Paradoksalnie schudnąć chciałabym jeszcze w biodrach, bo tu wyglądam wciąż "najciężej" optycznie. Wiem, że to brzmi kuriozalnie przy tych wymiarach, no ale właśnie wymiary o niczym nie świadczą. Mam idealnie płaski brzuch, biust bardzo ok i wyrzeźbione mięśnie na ramionach, a moje uda wciąż są ciężkawe. Mam 172 wzrostu i ważę 58 kg. Piszę: chciałabym, trzymam dietę, ale raczej się nie odchudzam, mam do siebie racjonalny stusunek i i tak jestem bardzo zadowolona z tego, co osiągnęłam.

Mam: Dążę do: Musi mi zniknąć: Biust 88cm 88cm - Talia 66cm 60cm 6cm Biodra 94cm 88cm 6cm Udo 54cm 48cm 6cm Łydka 34cm 30cm 4cm Wzrost 170cm, waga obecna 55kg, przyjmując, że 1kg mniej= 1 cm mniej, musze schudnać 6kg :) Także dąże do 49 kg. A..i zaraz pewnie zostanę zjechana.. ale OLAĆ :] Pozdrawiam

Gość noooooooo
ja Cie nie zjadę, masz z czego schudnąć, powodzenia zyczę ;-)

Gość tetreytuk
tez cie nie zjade bo mama tyle samo do zrzucenia

Witam po bardzo dlugiej przerwie, schudlam duzo wiecej, jedzac. Najpierw do 47 kg a dzis jest 44 kg 60 talia, 84 pupa, 44 uda i 30 lydka, kostke to sobie reka obejmuje, jem 1200- 1500 kcal dziennie, mam duzo ruchu i tak mnie wyciaglo, ze znowu przestalam sie sobie podobac

Mam 160 wzrostu i waze 55 kilo ... biust-> 85 talia-> 64 biodra->94 udo-> 54 lydka-> 36 Chcialabym 🌻 w talii 60 cm w udzie 50 cm w lydce 34 cm

Dietomanka - mam tak samo jak ty.. chociaż jeden centymertr w tą czy w tą nie zrobiłby mi różnicy :)

Gość
no właśnie widzę, że żadna nie chce schudnąć w biuście ;) bo po co... ale nie łudźcie się, rzeczywistość jest brutalna :(

-------> Dietomanka, dlaczego przestalas się podobac sobie? Dlatego ze zbyt duzo schudlas? zaden problem:P Lepiej sie ciesz dziewczyno a nie marudzisz:D Jak to zrobilas? ile dokladnie schudlas i ile czasu Ci to zajęlo? Moglabys dac jakies wskazowki początkującej kolezance:P Co jadlas a czego unikalas??? z gory ogromne thx:)

Gość _strzela_baba_z_luku
a ja mam takie mega dziwne wymiary... biust 93 talia 77 pupa 93 165/66kg problem polega na tym, ze pod biustem mam 83, a w brzuszku (najszersze miejsce) 93... i nie wiem co z tym zorbic :o szlag by to trafil... schudlam juz ponad 20 kg (w okolo pol roku) a z brzucha i talii to szkoda mowic (pisac ;) ) odzywiam sie zdrowo i cwicze (biegi+skakanka i 8 min)... szlag by to trafil bo ja chce miec: biust 93 talia 69 (naprawde bylabym zadowolona!) pupa 93 a w brzuszku tak chociaz 89... i nie wiem co mam robic!!! czy ktos jeszcze ma tak pokrecone wymiary??!! a no i pod biustem marzyloby mi sie tak 75... mi sie wydaje, ze mam tluszcz na plecach :o jakkolwieg by to nie brzmilao chcialabym byc taka waska bokiem :o macie jakies pomysly??

o jessssu.... dopiero zauwazylam twoje wymiary przed i po... no faktycznie 44kg przy 164cm ...to nie jest dobre. Sprobuj przytyc ze 3 kg...moze zwiększaj stopniowo sobie liczbę kcal.

----->strzela baba...czy jakos tak:P wiesz co jest dobre na zrzucenie tluszczu z brzucha i talii??? ja nie wiedzialam ale przekonalam się na wlasnej skorze:D Trzeba pic duuuuzo wody (ja piję 6l dziennie) +1200-1400kcal. no i z tego co slyszalam a6W ksztaltuje ladnie miesnie brzucha ale sama nie cwiczę...bo ja mam inny problem:( Wiesz jak odchudzic nogi i biodra??? stosuję roweri powiem ci ze caly guzik mi to daje:/

to teraz na mnie kolej :):):D wzrost ------------> 173 waga -----------> 51,8kg talia ------------> 59cm biodra--------------->91cm udo------------->48cm lydka ---------->33cm DążE DO : waga ---------> mniej niz 51kg talia-----------> 58cm biodra---------> max 89cm udo--------------> miedzy 46 a 47cm lydka--------------> 32,5cm dlaczego akurat takie wymiary? bo chce byc modelka ;) buziak

Gość _strzela_baba_z_luku
pinakolada :) na nogi to mam sposob wyprobowany ;) mam teraz udo- 55, lydka 38 (wiem duzo, ale zawsze mialam spore lydki i mam zamiar nad tym jeszcze popracowac)... a bylo o wiele, wiele wiecej. nie wiem dokladnie ile- w kazdym badz razie stare spodnie, ktore byly na mnie obcisle wygladaja teraz jak niezle namiociki ;) dwa razy moge sie nimi w udach i ldydkach obwinac :P a co do sposobu- zaczelam biegac ;) mi baaardzo pomoglo. no i 8 min na nozki- tez dobre. mowisz 6 l... hmm... teraz pije okolo 2 plus herbatki zielone i mietowe... nie wiem ile w sumie. ale sprobuje te 6 l wody... chociaz chyba z kibelka juz w ogole nie bede wychodzila... bede pila na klopie ;) zaoszczedze czas na lazenie tam i spowrotem :classic_cool: a co do 6w hmm.. podchodzilam do tego 2 razy... no ale do trzech sztuka ;) moze jeszcze raz sprobuje... teraz robie 2xdziennie 8 min abs i okolo 100 brzuszkow... ja sie chyba zalamie jak ten tluszcz nie zacznie topniec!!! aha... kcal tez ograniczam... bylam na 1000 ale przy tym moim sporcie zwiekszam juz dawke do 1200 bo normalnie sily nie mam na nic! 🌼