Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietomanka

Jak chciałybyście wyglądać- waga, wymiary, do jakich dążycie ?

Polecane posty

wczesniejszy post byl do sweet19 --->strzela baba biegać?! nienawidzę biegania:(:(:( chcialam przerzucic sie na jogging ale po pierwszym razie zwątpilam. Nie zmuszę sie naprawdę...wolę rower:P

Gość _strzela_baba_z_luku
e tam... ja tez raczej jogguje niz biegam ;) i pierwszy m-c sie zmuszalam a teraz bez biegania nie potrafie zyc ;) na poczatku biegalam 10-15 min... a pozniej bylam padnieta- teraz na luzie przebiegam 40 min... nie zwiekszam czasu a intensywnosc i jest ok. ja sie zmusilam ;) a jak ja dalam rade to chyba kazdy! mp3 w uszy i jazda ;)

nieeeeeee:(( nie chcę sie zmuszac...jazda na rowerze jest duzo przyjemniejsza...pozatym dostalam linka z cwiczeniami na nogi i zaczynam od dzis:D

A ja bym chciała 58 max 60 kg przy moim 1, 71 m. Wtedy czułabym się super, choć teraz też gdzieś tam ujdę w tłumie:D Ale jednak tak przy 64 kg już czuję się niebo lepiej:)

Jem co chce, tylko mniej, ale staram sie zdrowiej jesc, nie slodze, staram sie unikac slodyczy, nie czesciej jak 1-2 razy w tygodniu, jem duzo nabialu, owocow, warzyw, ryb, orzechow, pora nie jest istotna u mnie, jem nawet o i po polnocy- ale za dnia malenko, jak wracam do domu to musze cos zjesc, bo nie usne, duzo mam ruchu, cwicze, jem kiedy jestem glodna, zazwyczaj sniadan nie jadam, co jest zle, ale nie czuje glodu z rana Nie schodze ponizej 1000 kcal, czasami zjem 2500- jak w weekend Chudlam sobie powoli, w maju do 47 kg a teraz zeszlam do 44, raz mi sie to podoba, raz nie, jestem bardzo chuda, rece mam jak patyki i nogi, talia jest ok, biust maly, tylek tez, troche mi brakuje ciala, mysle przytyc do 47 kg, ale tycia sie boje, zebym znowu nie wygladac jak pol roku temu

Gość sdcsdd
161 cm wzrostu, 48 kg wagi (czasem 47), chcę mieć 45

Gość Kocham Rozczochrańca
Ja bym chciała mieć 50 kg ;-(

Ja chce wygladac tak, jak wygladam :) Lubie siebie i nie chce byc nikim innym. Nie uwazam sie za miss swiata, ale wygladanie jak miss nie jest w ogole wazne.

Ja jestem zadowolona, ale cały czas nad sobą pracuję. Nie widzę się jakoś wliczbach, po prostu dażę do wysportowanego, silnego ciała. To wszystko.