Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_kapelusz

Czy jestem naiwnna?

Polecane posty

Na poczatku grudnia na imprezie poznałam pewnego chłopaka, tak się złożyło, że wracaliśmy jednym samochodem do domu i coś pomiędzy nami zaiskrzyło.. jednak rozstaliśmy się bez wymiany telefonów.. uznałam, że coś mi się pomyliło.. jednak po czasie umówiliśmy się na impreze, gdzie było super, cały czas razem, odcieci od reszty.. potem kolejne spotkanie, wszystko super, rozumiemy sie bez słow.. gdy zapytałam czy sie jeszcze spotkamy to powiedział, że nie wie czy chce sie szybko angażowac w nowy zwiazek ( choc dzien wczesniej mowil jaki jest samotny...), gdy wychodził powiedział do zobaczenia (jednak nie wiem czy to nie byla tylko grzecznosciowa formulka), milczal tydzien po tym ja napisalam sma-a jak do kolegi, odpisal tak samo jak do kolerzanki... czy mam dac sobie spokuj? oboje uznalismy, ze mamy duzo wspolnego, swietnie spedza nam sie czas, interesuje nas to samo..... i nie wiem co dalej?

Gość dziewczyno
nie wiem co można ci poradzić.... jak masz odwagę - zapytaj go. może jest nieśmiały, a może faktycznie nie chce się angażować. na forum się tego nie dowiesz ... :O

nooooo !!!!! jak napisał : koleRZanki to daj sobie spokÓj :-o

Gość Madziaaaaaaaa
JA ZNAM PRAWDĘ !!! Jesteś dla niego tylko koleRZanką i on chce zebyś dała mu swięty spokUj ! ! ! Tak jest na bank :p

Nie dolujcie dziewczyny.. przeciez wracala z imprezy z nim jednym samochodem i zaiskrzylo cos miedzy nimi.. ZENADA :DD Powodzenia

Przyznam ze nie kumam? Czy tak wszystko trzeba planowac? Fajnie sie bawiliscie i tyle i z tego nie musi nic wynikac. A czemu niby by mialo? To ze ktos jest mily, itd. nie oznacza zaraz uczuc, zwiazku. To chyba dobrze ze ludzie sa dla siebie zyczliwi?

Gość Bardzo lubie takie
ble ble rozumiemy sie bez slów, zaiskrzylo ... itd. itp. Dziewczyno odpuść sobie te bzdety, bo tak naprawde to nie wiesz co mowisz. Jak widzisz on nie uwaza tak jak ty

Gość Zamiast mysleć
o nim to weź do ręki SLOWNIK ORTOGRAFICZNY

Gość według
mnie, on traktuje cię wyłącznie jak koleżankę, gdyby było inaczej, to już dawno nie miałabyś watpliwości